Taylor Swift és Harry Styles meggondolták magukat. Szerintük mégis jól meglesznek együtt, mégis szeretik egymást, és mégis móka ez a szakítósdi.

A szörnyű szakításra pár hete került sor, amikor az újévi nyaralásukon összekaptak a fiatalok. De ennek a hajbakapásnak már vége, megsimogatták egymás sérült lelkét, és a cannes-i NRJ Music Awardson már kéz a kézben szeretnének megjelenni - tudta meg a The Sun. Hát nem cuki?

Forrás: AFP

"Taylor most lazábban kezeli a dolgokat, és próbálja élvezni a kapcsolatot, minthogy azon görcsöljön, hogy hová is vezet ez az egész" - mesélte egy nevét eltitkoló barát.

Nagy megnyugvás lehet ez az énekesnő számára, akinek sorra mentek tönkre a kapcsolatai különböző sztárokkal. Rossz híre annyira elterjedt a sztárvilágban, hogy már a fiúk szülei óva intették gyermekeiket a lánytól.

 

Mel Gibson lehet Jodie Foster gyermekeinek apjahttp://www.life.hu/szeress/20130122-mel-gibson-jodie-foster-gyermekeinek-apja-a-legujabb-osszeskuveselmelet-szerint.html Tovább folytatódik az énekesnő drámájahttp://www.life.hu/szeress/20130121-michael-j-fox-felti-fiat-samet-taylor-swifttol-nem-szeretne.html Thaiföldön lett szerelmes Kasza Tibihttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20130121-kasza-tibi-magyar-enekes-fotos-thaifoldon-osszejott-egy-modellel.html Julia Stiles felszedett pár kilót mióta nem láttukhttp://www.life.hu/szepulj/20130123-julia-stiles-szineszno-meghizott-miota-nem-lattuk-most-a-the.html Ilyen magasak kedvenc sztárjainkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130122-hollywoodi-sztarok-magassaga-kideritettuk-hany-cm-george-clooney-danny.html Harry végtelenül boldog, hogy nagybácsi leszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130122-harry-herceg-visszatert-afganisztanbol-es-nyilatkozott-katalin-hercegno-terhessegerol.html