Nem zárt könnyű évet Selma Blair, aki 2012 nyarán életet adott kisfiának, Arthurnak, majd pedig pár hétre rá el is vált gyermeke apjától, Jason Bleick divattervezőtől. Most azonban úgy érzik, talán megérdemelnek egy második esélyt. A döntés még nem végleges, a színésznő azonban jó úton halad teljes felépülése felé.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, decemberben kissé elhagyta magát és sokkolóan lefogyott a szép színésznő. Selma, aki szülését követően alig két hónappal már bombaformában volt, nem tudott egykönnyen megbirkózni azzal a ténnyel, hogy bizony egyedülálló anyává vált. És ez már a külsején is meglátszott, a sztármamának szinte a bordái is kilógtak.

Forrás: AFP

Fél évvel a szomorú szakítást követően most úgy tűnik, a színésznő és párja adnak egy új esélyt a kapcsolatuknak. A Daily Mail információi szerint a sztárok kézenfogva sétálgattak és beszélgettek. A találkozóra a kis Arthur ezúttal nem tartott velük. A képek tanulsága szerint a színésznő már sokkal egészségesebben fest, mint pár hónappal ezelőtt.

"Éjjel-nappal veszekedtek minden áldott nap. Nem volt rá már mód, hogy megmentsék a kapcsolatukat" - árulta el a család egyik közeli ismerőse tavaly szeptemberben. Reméljük, hogy idén sikerül rendezniük soraikat!

Pasivélemény: Mellszex a tökéletes gyönyörért (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130123-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-profi-mellszex-a-tokeletes-gyonyorert.html Pajzán kebelmanőverek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130122-szex-szerelem-parkapcsolat-pajzan-kebelmanoverek-18.html Szextipp: kávézaccos bőrradír előjátékhozhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130122-szerelem-parkapcsolat-szex-kavezaccal.html Mel Gibson lehet Jodie Foster gyermekeinek apjahttp://www.life.hu/szeress/20130122-mel-gibson-jodie-foster-gyermekeinek-apja-a-legujabb-osszeskuveselmelet-szerint.html Tovább folytatódik az énekesnő drámájahttp://www.life.hu/szeress/20130121-michael-j-fox-felti-fiat-samet-taylor-swifttol-nem-szeretne.html Titkos házasságok: Mária Lujza hálószobatitkaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130118-szerelem-tortenelem-parkapcsolat-maria-lujza-napoleon-es-az-allamilag.html