Négy év telt el, mióta Chris Brown csúnyán megverte Rihannát. Most pedig úgy tűnik, hogy a neves évforduló alkalmából eljegyezte kedvesét.

Éppen négy évvel ezelőtt történt, hogy Chris Brown szénné verte gyönyörű kedvesét a Grammy előbulija után. Chris szerencséjére Rihanna gyorsan felejt, és úgy tűnik, az egész incidens mára megbocsáttatott, ugyanis nemrég bejelentették, hogy újra együtt járnak.

Most vasárnap pedig egyenesen dúlt a szerelem a párocska között a Grammy-díjátadón. Chris Brown arcán széles mosoly tátongott, Rihanna pedig mint egy szerelmes kiscica bújt kedveséhez. Talán azért is ekkora a boldogság, mert Chris az idén nem Rihanna arcán hagyott maradandó nyomokat, hanem bal kezének gyűrűsujján.

Forrás: AFP

Rihanna az este folyamán háromszor öltözött át, és amikor Stay című dalát adta elő egy fekete ruhában, levette az összes gyűrűjét, csupán egy gyémántgyűrűt viselt ott, ahol a hölgyek az eljegyzési gyűrűjüket szokták hordani.

A közösségi oldalakon rögtön el is kezdődött a rajongók találgatása, hogy vajon kedvenc énekesüket eljegyezték-e. A legtöbben reménykedtek benne, hogy a gyűrű csak egy rossz vicc. Pláne, ha Christől van...

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!"Őrülten belém szeretett" - Salvador Dalí szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130208-szex-szerelem-parkapcsolat-salvador-dali-szerelmei.html Péniszfajták - Avagy mi kell a nőknek? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110512-szex-szerelem-parkapcsolat-peniszfajtak-avagy-mi-kell-a-noknek.html Izgató szextippek a hétvégére (18+)http://www.life.hu/szeress/20130123-szex-es-erotika-szexelj-8-napot-egy-heten-tippek-szombatra.html Pasivélemény: "Egyből két lánnyal szexeltem" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130208-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-egybol-ket-lannyal-szexeltem-18.html Élőben szexelnek egy londoni kiállításonhttp://www.life.hu/szeress/20130208-eloben-szexelnek-egy-uj-kiallitason-londonban-a-wayward-galeriaban.html Így vesztettem el! - Ciki első alkalmak pasiktólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130207-szex-szerelem-parkapcsolat-kinos-elso-alkalmak-pasiktol.html