Megizzadt szerelméért Jake Gyllenhaal

modell sztárpár színész Emily DiDonato szerelem spinning randi Jake Gyllenhaal edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, az edzés nem csak a testnek jó. Jake Gyllenhaal például egy izzasztó spinningórán habarodott bele a gyönyörű modellbe, Emily DiDonatóba. Szóval húzzatok ti is edzőcipőt, és járjatok nyitott szemmel!

Spinning órán talált rá a szerelem Jake Gyllenhaal-ra. Az "áldozat" nem más, mint a bájos modell lány, Emily DiDonato. Ő mutatta be a Sports Illustrated magazin legújabb fürdőruháit - írja a Daily Mail. Egy kemény órán, tekerés közben kezdtek el szemezni még tavaly.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Megérte a pedálozás: most Emily az amerikai színész aktuális randi partnere. Ezt nem gonoszságból írjuk: Jake ágyában az elmúlt évek alatt rengeteg szupermodell, énekes és színésznő megfordult. Persze azért szurkolunk a friss párocskának.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.