párkapcsolat szex férfi LifeNight szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakítani, és utána soha többé nem látni a másikat, vagy egy idő elteltével adni egy újabb esélyt a dolognak, mert hátha! Nagy dilemma, és sokan kerültek már ilyen helyzetbe. A Life.hu most arra volt kíváncsi, hogy a férfiak vajon újrakezdenék-e a kapcsolatot az exszel. 

Megoszlanak a vélemények arról, hogy van-e értelme újrakezdeni, és még egy esélyt adni a régi kapcsolatnak. Van, akinek élete legrosszabb döntése volt, és van olyan is, aki még mindig annyira kötődik a régi barátnőjéhez, hogy hiába próbálta meg egy másik lánnyal: a másikhoz húz a szíve. Férfivélemények következnek a témában.

Tippünk: Exek újratöltve - pasik vallomásai


Soha többé

Tibor, irodai munkatárs (26)

"Egyszer fordult velem elő ilyesmi, és életem legrosszabb döntése volt, hogy belementem. Az ex visszakérte, sőt könyörögte magát hónapokkal később, én pedig még nem tettem magam túl annyira a dolgokon, hogy ne hasson rám érzelmileg. Szóval újrakezdtük, csodás volt az első pár hét, utána viszont ugyanaz a szenvedés jött, mint ami miatt egyszer már vége lett - csak épp megsokszorozódva, mert mind a kettőnkben még nagyobb volt a feszültség."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Épp helyzetben

Zoli, egyetemista (22)

"Épp most kéne döntenem egy ilyen helyzetben. Az előző barátnőmmel két évig voltunk együtt, eléggé klappolt minden közöttünk, csak a vége felé már nem éreztem azt az igazi szenvedélyt. Így aztán engedtem a csábításnak, és elhagytam őt egy másik lány kedvéért. Vele viszont abszolút nem jövünk ki egymással, szerintem nemsokára vége is lesz. Az exemmel pedig egyre többet beszélgetünk újra, és szerintem ő benne lenne egy folytatásban. Már csak nekem kéne tudni, hogy mit csináljak."

Pasivélemény: Puki az ágyban (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130311-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-elszellentette-magat-18.htmlPasivélemény: "Megfertőztem a csajomat"http://www.life.hu/szeress/szex/20130225-szex-szerelem-parkapcsolat-betegseg-pasivelemeny-megfertoztem-a-csajomat.htmlPasivélemény: Új viszony a régi mellé a netrőlhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130220-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-uj-viszony-a-regi-melle.htmlPasivélemény: "Ezért nem hívom fel!"http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130215-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-ezert-nem-hivom-fel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.