Menyével csókolózott Sharon Osbourne

meny csókolózás reality sorozat Sharon Osbourne üdvözlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reality sztár kemény időszakot tudhat maga mögött férje alkoholizmusa és drogfüggősége miatt, de úgy tűnik már tökéletes a családi idill, már ami a többi rokonával való kapcsolatát illeti.

A 60 éves tv-sztár a minap két ölebe társaságában csatlakozott fiához és annak családjához és egy kellemes ebédet töltöttek el együtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Annak ellenére, hogy Sharon és menye, Lisa között nincs vérrokonság, kapcsolatuk olyan meghitt, hogy csókkal és szívből jövő mosollyal köszöntik egymást. A bizarr pillanatot, ami még egy anya-lánya kapcsolat esetén is kicsit túlzás, a lesifotósok is megörökítették, amit itt nézhetsz meg a DailyMail oldalán.
A közös ebéd alkalmával nem csak Sharon okozott látványosságot. Cuki kisunokája, az egy éves Pearl is elragadó volt, amint a nagyi szőrmókjaival játszadozott.

Börtönbe kerül Lauryn Hill énekesnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130507-lauryn-hill-enekesnore-adocsalas-miatt-harom-honapos-borton-var.htmlBubifrizurával, nadrág nélkül partizott Madonnahttp://www.life.hu/szepulj/20130507-madonna-popsztar-nadrag-nelkul-jelent-meg-a-met-galan-new.htmlKisfia született a modellnekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130507-lara-stone-modell-kisfiut-hozott-vilagra.htmlKerek születésnapot ünnepel a színművészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130507-hegedus-d-geza-kossuth-es-jaszai-maridijas-szinmuvesz-ma-lett.htmlNagyon elhagyta magát az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130507-alanis-morissette-enekesno-meghizott-de-nem-zavarjak-a-kilok.htmlBegyógyszerezve versenyzett a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130506-a-cimlaplany-egyik-szereploje-szandra-feladta-a-sportos-versengest.htmlHajdú Péter gardróbja akkora, mint Ganxsta lakásahttp://www.life.hu/szorakozz/20130427-hihetetlen-luxusban-el-hajdu-peter-es-sarka-kata-a-hal.htmlFélig kopaszra borotválta fejét a színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130427-felig-kopaszra-borotvaltata-fejet-amanda-bynes-szineszno.htmlAgresszíven viselkedett Debreczeni Zita pasijahttp://www.life.hu/legykepben/20130427-debreczeni-zita-legujabb-szerelme-kristof-agressziv-volt-es-fenyegeto-egy.htmlAz utcán borotválkozott Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/szepulj/20130423-az-autojaban-ulve-borotvalkozott-meg-alessandra-ambrosio-modell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.