a nap cikke Ryan Gosling Jennifer Lawrence házasság Eva Mendes Adam Levine Penélope Cruz megcsalás Bradley Cooper Javier Bardem Rachel McAdams szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég olyan párosokat szedtünk össze, akik szerintünk nem igazán illenek egymáshoz. Mostani összeállításunk is hasonló, csak most még tovább merészkedünk, és megpróbáljuk megjósolni, meddig húzhatják még együtt. Gonoszság ide vagy oda, de Liam Hemsworth és Miley Cyrus esetében is csak elég ideig kellett sulykolnunk, hogy kilóg a lóláb, végül ők is belátták, hogy igazunk volt.

Bradley Cooper és Suki Waterhouse - 3 hónap

A 38 éves színészt év elején a Napos oldal kapcsán hírbe hozták fiatal kolléganőjével, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence-szel. A köztük lévő 15 évre hivatkozva azonban tagadták, hogy a barátságon kívül bármi más is kialakult volna köztük. Márciusban aztán bebizonyosodott, hogy Coopert azért annyira mégsem zavarja a korkülönbség. Ekkor jött ugyanis össze a kissé igénytelen és általában kócos modellel, Sukival, aki nemrég múlt húszéves. Bradley mellette bátran flörtöl csinosabbnál csinosabb kolléganőivel, ami abszolút érthető, hiszen a hippilány egyszerűen képtelen normálisan összeszedni magát. Titkon mi még mindig Jennifernek drukkolunk, hiszen két közös filmen (Serena és American Hustle) is együtt dolgoztak. Arra, hogy végre Bradley is rájöjjön arra, amit mi már régen tudunk, három hónapot adunk neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Adam Levine és Behati Prinsloo - 6 hónap

Szerintünk annak ellenére, hogy a Maroon 5 szexi énekese egyszer már visszatért Behatihoz, és pár hónapja el is jegyezte őt, még nem fog működni ez a kapcsolat. Adam ugyanis elképesztő sebességgel képes egyikről a másikra cserélni modellbarátnőit, akik általában mind egy kaptafára készülnek. Ahogy a lányok kenyéradója, a Victoria's Secret cserélgeti kollekcióit, úgy váltják egymást az angyalok is Levine ágyában. Elképzelhető, hogy a 34 éves énekes most már megállapodna, mi azonban hisszük, hogy ezen az úton nem a 24 éves namíbiai szépség lesz a méltó társa. Fél évet adunk nekik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ryan Gosling és Eva Mendes - 1 év

Többször is megírtuk már, hogy gyülekeznek a viharfelhők a The Place Beyond The Pines film két főszereplője felett, ők azonban úgy tűnik, eltérő életszemléletük ellenére, 2011 óta kitartanak egymás mellett. A Goslingnál több mint hat évvel idősebb Eva nem nézi jó szemmel, hogy a gyönyörű Rachel McAdams márciusi szakítását követően egyre többször keresi fel exét, Ryan pedig szívesen segít volt barátnőjének a veszteségek feldolgozásában. Mi persze már látjuk ennek a sztorinak a végét is. A jövőre negyvenéves Mendes hatalmas esküvőt és kisbabákat akar majd, a jelenleg 32 éves Goslingnak azonban esze ágában sem lesz feladni függetlenségét, így eljegyzési gyűrű ide vagy oda, végül külön folytatják majd. És talán még Rachel is visszakerül a képbe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kanye West és Kim Kardashian - 3 év

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Kim úgy tűnik, megbocsátotta Kanye félrelépését, szerintünk azonban nem igazán jók a kapcsolati kilátásaik. West októberben bíróság elé áll, ahol akár egy év börtönre is ítélhetik. Ha ez megtörténik, neje és négyhónapos kislánya jó ideig nem látják majd őt. Az énekes ennek ellenére újabb csemetét tervez. Azt, hogy lesz-e valami a családbővítésből, egyelőre nem tudni, egy azonban biztos, Kim egyre dögösebb, és kizártnak tartja, hogy mostanában újra szüljön. Egy év kóterrel, egy újabb terhességgel és Kanye soron következő félrelépésével nagyjából három év és jön a szakítás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Javier Bardem és Penélope Cruz - örökkön örökké

A szépséges Penélope és a szexi színész 1992-ben a Sonka, sonka forgatásán találkozott először, de csak a Vicky Christina Barcelona című filmjük munkálatai során szerettek egymásba. Azóta két gyermekük is született, a kis Leo már kétéves, Luna pedig júliusban látta meg a napvilágot, épp azon a napon, amikor a brit trónörökös, György Sándor Lajos herceg. A büszke anyuka azóta ismét tökéletes formában van, a kis család pedig nemrég Korzikán nyaralt. Képeiket elnézve kizártnak tartjuk, hogy ők valaha is elpártolnak egymás mellől. Penélope forgat ugyan forró szexjeleneteket, és Javier is kap maga mellé szexi filmpartnereket, szerintünk azonban ez aligha ver majd közéjük éket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.