A műsorvezető majd' kicsattan a boldogságtól és a Life.hu-nak örömmel mesélte, hogy hamarosan újra összeköltöznek párjával.

Orosz Barbi nemrég még elmaradt esküvője miatt kesergett  és azon dolgozott, hogy visszaszerezze párját, aki a történtek után elköltözött tőle. Most viszont ismét összebútorozhatnak.

Forrás: Life.hu / Hámori Zsófia
További Barbis képekhez kattints ide!

"Nagyon nagy volt a nyomás rajtunk. Magánéleti szempontból a 2013-as év zűrzavarosra sikerült. Szeretnénk végre megnyugodni és újra az összeköltözésen törjük a fejünket. Még külön élünk, de gyakorlatilag minden szabadidőnket együtt töltjük. Nagyon szeretjük egymást és nagyon intenzíven tombolnak az érzelmek. Jók vagyunk együtt és nem tudjuk elképzelni egymás nélkül a jövőnket" - mesélte Barbi, aki már azt is tudja, hol hibázott. "A munkát túlságosan hazavittem. Számomra a hivatás, a produceri feladatok egész napos elfoglaltságot jelentenek. Most azt tanulom, hogyan legyenek hétvégéink. Időnként szükséges lazítani a mindennapokban. Mert ez  elengedhetetlen a magánélet harmonikus működéséhez" - magyarázta a vörös színésznő.

Soha nem megy férjhez Jennifer Aniston?http://www.life.hu/szeress/20131114-jennifer-aniston-szineszno-megint-lemondta-eskuvojet-volegenyevel-justin-theroux-val.html Áll a bál Hajdú Péter egykori és jelenlegi kedvese közötthttp://www.life.hu/szeress/20131114-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-es-balint-antonia-kozott-all.html Ismét szingli Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/szeress/20131113-liam-hemsworth-ausztral-szinesz-ismet-szingli.html A hét szexpóza: piros lámpás kényeztetés (18+)http://www.life.hu/szeress/20131113-a-het-szexpoza-piros-lampas-kenyeztetes-oralis-szex-az.html Paradicsomért szexelnek Fekete-Afrikában (18+)http://www.life.hu/szeress/20131112-afrika-feketeafrika-ghana-szex-prostitucio-egy-europai-pasi-afrikai-szexnaploja.html