boldogság esküvő szerelem elmaradás magánélet Orosz Barbara költözés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető majd' kicsattan a boldogságtól és a Life.hu-nak örömmel mesélte, hogy hamarosan újra összeköltöznek párjával.

Orosz Barbi nemrég még elmaradt esküvője miatt kesergett és azon dolgozott, hogy visszaszerezze párját, aki a történtek után elköltözött tőle. Most viszont ismét összebútorozhatnak.

Forrás: Life.hu / Hámori Zsófia
Forrás: Life.hu / Hámori Zsófia

További Barbis képekhez kattints ide!

"Nagyon nagy volt a nyomás rajtunk. Magánéleti szempontból a 2013-as év zűrzavarosra sikerült. Szeretnénk végre megnyugodni és újra az összeköltözésen törjük a fejünket. Még külön élünk, de gyakorlatilag minden szabadidőnket együtt töltjük. Nagyon szeretjük egymást és nagyon intenzíven tombolnak az érzelmek. Jók vagyunk együtt és nem tudjuk elképzelni egymás nélkül a jövőnket" - mesélte Barbi, aki már azt is tudja, hol hibázott. "A munkát túlságosan hazavittem. Számomra a hivatás, a produceri feladatok egész napos elfoglaltságot jelentenek. Most azt tanulom, hogyan legyenek hétvégéink. Időnként szükséges lazítani a mindennapokban. Mert ez elengedhetetlen a magánélet harmonikus működéséhez" - magyarázta a vörös színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.