Korábbi cikkünkben a legnagyobb hollywoodi álompárok válásainak és szakításainak néztünk utána, most pedig a hazai hírességek következnek. Az idei évben sajnos rengeteg, megrendíthetetlennek hitt kapcsolat ingott meg, és fulladt kudarcba. A Life.hu ezeket gyűjtötte csokorba. 

1. Rékasi Károly és Détár Enikő

Egyértelmű, hogy ők nyerik 2013 legviharosabb és leghangosabb válásának címét, hiszen hónapokon keresztül szinte egy folytatásos regényként olvashattuk a Détár-Rékasi-Pikali szerelmi háromszög vélt, illetve valós fejleményeit. A szappanopera végén Rékasi bevallotta, hogy a fiatal színésznőt, Pikali Gerdát szereti, majd pedig hozzá is költözött. Détár állítólag jól van.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

2. Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia

Hujberék sem voltak halkabbak Rékasiéknál, ők ráadásul nyitott házasságuk titkaiba is beavattak minket. Feri megmutatta a hálószobát, Cynthia a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának nyilatkozott, majd pedig attól voltak hangosak a hírek, hogy a válófélben lévő Détár Enikő is bekerült a képbe. Utolsó információink szerint végül mégsem adták be a válópert és újra egymásba szerettek, de mi már ezt nem igazán tudjuk követni. Talán ők sem. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

3. Szabó Benjamin és Liptai Claudia

Liptai Claudia, akit nemrég jogerősen elítéltek, mindössze három hónapi örülhetett fiatal szeretőjének, a kapcsolatuk ugyanis mindössze ennyit bírt ki. A sztár október elején büszkén és boldogan jelent meg oldalán Szabó Benjáminnal, a 26 éves bonvivánnal. Annak ellenére, hogy Benji korábban azt nyilatkozta, tudja hogyan kell Claudiát szeretni, mindössze három hónapig tűtre az egója, hogy mindenki Liptai fiatal fiújaként emlegette. Végül elváltak útjaik.

Fotó: Mudra László - Origo

4. Istenes Bence és Csobot Adél

Istenes Bence ördög vagy szexisten? című cikkünkben vettük sorra az RTL Klub fiatal sztárjának szerelmeit, melyből kiderült, hogy Bence kapcsolatai sosem tartottak egy évnél tovább. Így esett ez Csobot Adéllal is, aki emiatt egy kis időre a képernyőről is eltűnt. Az X-Faktor műsorvezetője kijelentette, hatalmas szerelem volt az övék, de sajnos elhidegültek egymástól. A Life.hu olvasói ezután megszavazták, kit látnának szívesen 2014-ban Bence oldalán. Kattints az eredményért!

Forrás: Facebook/Csobot Adél

5. Tereh István és Bálint Antónia

"Lement a sajtótájékoztató, és csak a végén derült ki, ő nincs ott. Nekem itt a közös történetünk vége, és bár egy idő után megérkezett, én már nem hallgattam meg a magyarázatait. Azóta gyakorlatilag nem, vagy csak minimálisan kommunikáltunk egymással" - így magyarázta a sértett Antónia, hogy miért szakított Tereh Istvánnal, az Első Emelet tagjával. Mint ismeretes, az exszépségkirálynő botránykönyvével szeretett volna pontot tenni a múltjára. A könyvbemutató remekül sikerült, és Toncsi elégedett is lett volna, ha a párja nem késve érkezik. Antónia pedig ezt sértésnek vette, és azonnal szakított a zenésszel.

Forrás: TV2

6. Rippel Ferenc és Simó Vivien

Feri és Vivien sok megpróbáltatáson mentek keresztül együtt, és úgy tűnt, hogy kapcsolatuk sziklaszilárd. 2006-ban a Miss World Hungary versenyen ismerkedtek meg. 2009 májusában összeházasodtak, 2011 nyarán pedig megszületett kisfiuk, Herkules, aki petesejt adományozással fogant. Úgy tűnt, hogy tökéletes a pár a boldogsága, teljes figyelmükkel Herkules felé fordultak, ám épp ez vezetett kapcsolatuk zátonyra futásához, ugyanis lassan teljesen elhidegültek egymástól. Idén áprilisban aztán bejelentették, hogy elválnak. Úgy tűnik, a történelem ismétli önmagát, ugyanis az artista ismét a Miss International Hungary egyik versenyzőjével melegedett össze. 

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

7. Erdei Zsolt és Arabella

Év elején jelentették be, hogy Zsolt és spanyol felesége, Arabella hét évnyi házasság után elválik. A pár nagyjából két éve küzdött már kapcsolati problémákkal, ám mindent megtettek, hogy megmentsék a házasságukat, elsősorban hatéves kisfiuk, Viktor miatt. Madár úgy kommentálta az eseményeket, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem egy harmadik fél felbukkanása vezetett a szakításhoz, hanem az, hogy eltávolodtak egymástól.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté

8. Nacsa Olivér és Kiss Zsuzsa

A humorista január elején jelentette be, hogy elválnak útjaik feleségével, Zsuzsával. Álompárnak indultak, és mindenki meg volt győződve, hogy a humorista révbe ér a lánnyal, akivel egy főzőversenyen ismerkedett meg 2006-ban, majd 2011 őszén szűk körben összeházasodtak. 2012 őszén azonban nyilvánvalóvá vált számukra, hogy nem tudják együtt folytatni, a karácsonyt már külön töltötték, majd 2013 januárjában bejelentették szakításukat, melyet az elhidegüléssel magyaráztak.

Forrás: TV2

9. Frei Tamás és Schranz Edit

"Elsősorban mozizni jöttünk, mert Brigitta szereti a Társasjáték című HBO-sorozatot, én pedig kíváncsi voltam a produkcióra. Nemrég összefutottunk egy rendezvényen, és ott megbeszéltük, hogy ide együtt jövünk, aminek nem láttam akadályát, hiszen nőtlen, független ember vagyok" - nyilatkozta Frei Tamás akkor, mikor októberben nem feleségével, hanem Erdőhegyi Brigittával jelent meg egy nyilvános rendezvényen. Frei Tamás és bájos kedvese, Schranz Edit több, mint tíz évig voltak együtt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

10. Csifó Dorina és Hanig Viktor

2011-ben, mindössze 22 évesen ment férjhez a Barátok közt egykori sztárja, Csifó Dorina. Párjával, Viktorral hat év együttlét és két év házasság után szakítottak"Igen, Viktor elköltözött. Azt mondta, már nem volt boldog így, én meg nem tudtam ellene tenni semmit" - nyilatkozta Dorina, aki így egyedül maradt egyéves kisfiával, Vincével.

www.facebook.com