Szaloncukor és karikagyűrű? Karácsonykor semmi sem ciki, ha szerelemről van szó

Forrás: Thinkstock -
boldogság karácsony esküvő házasság eljegyzés lánykérés szerelem eljegyzési gyűrű kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljegyzési gyűrű a fa alatt: gáz vagy romantikus? című cikkünkben nőket faggattunk arról, számítanak-e arra, hogy párjuk a fenyőfa alatt teszi fel a nagy kérdést. Deáki Tímea, a Life.hu párterapeutája szerint a férfiak ilyenkor igencsak tanácstalanok, és a karácsonyi lánykérés ötlete sok esetben logikusnak tűnhet a számukra. Nézzük hát a szakértő érveit!
Forrás: Thinkstock

Párterapeutánk szerint ha egy nő arra vágyik, hogy a párja megkérje a kezét, szinte mindegy neki az időpont, lényeg, hogy a lehető leghamarabb bekövetkezzen. (Az időpont mindegy - erre a véleményre jutott számos kommentelőnk a Life.hu Facebook-oldalán is - a szerk.) A szeretet ünnepe kapcsán annyiban alakul át a dolog, hogy ilyenkor már októbertől felfokozott hangulatba kerülnek az emberek.

Az érzelmi része melletti egyszerűbb okok

Forrás: Thinkstock

Egy dolog van azonban, amivel ebben a pillanatban senki sem számol. Ha mégis szakításra kerül sor, benne van a pakliban, hogy az eddig igen klassz karácsonyi élmények átalakulnak pár olyan keserű nappá, amin mihamarabb túl akarnak lenni az érintettek. Erre azért érdemes odafigyelni!

Hüvelyszűkítő szuperkrémekkel és orgazmussal maradhat topformában a puncidhttp://www.life.hu/intim/20141123-huvelyszukito-szuperkremekkel-es-orgazmussal-maradhat-topformaban-a-puncid.htmlAz évek előrehaladtával nem csupán az arc és nyak területén látszanak az öregedés jelei, hanem az intim testrészeken is, ám van egy lényeges különbség. Ma már több ezer kozmetikai termék segíthet abban, hogy sokáig megőrizd fiatalos külsődet, de mi a helyzet a belső szépségeddel? És most nem a személyiségedre, a kisugárzásodra gondolunk...IntimThinkstockMiért is nem jön már az a baba? Lehet, nem is akarjátok...http://www.life.hu/intim/20141128-amikor-nem-jon-ossze-a-gyerek-deaki-timea-parterapeuta-szerint-az-okok.htmlAmikor két ember úgy dönt, hogy összeköti az életét, előbb vagy utóbb előtérbe kerül a gyerekkérdés is. A mai trend szerint nem gond, ha egy pár a lehető legtovább tolja ki a gyermekvállalást, sokan tartják úgy, hogy ők sokkal fiatalosabb ötvenesek lesznek majd, mint a szüleik. Végül mindegy is, hogy ki mikor tartja megfelelő időnek a családi gyarapodást, egy nem mindegy: hogy a jövendőbeli szülők azonos véleményen vannak-e a kérdést illetően.IntimThinkstockSzexi szülinapos sztárok decemberrehttp://www.life.hu/intim/20141128-ian-somerhalder-brad-pitt-jake-gyllenhaal-ralph-fiennes-es-jude-law-is-decemberi-szuletesuek.htmlSzeptemberben, októberben és novemberben is összegyűjtöttük és köszöntöttük már a legvonzóbb szülinaposokat, és így teszünk most is. Ebben a hónapban is sok kedvencünk ünnepel, lássuk hát, hány évesek lettek idén.Intim--Néma semmiségek a konyhaasztal felett: így beszélsz el a párod melletthttp://www.life.hu/intim/20141123-a-parok-elbeszelnek-egymas-mellet-egy-kapcsolatban-hazassagban-deaki-timea.htmlTe is folyamatosan elbeszélsz a szerelmed mellett? Úgy érzed, hogy teljesen összeilletek, mégsem találja ki a gondolataidat? Utána pedig egyszer csak azon kapod magad, hogy mérgesek vagytok egymásra?Intim--Nyálas nyelvek nyomában: ezek a sztárvilág kínosabb csókcsatáihttp://www.life.hu/intim/20141114-ben-affleck-jennifer-lopez-charlize-theron-dane-cook.htmlHa a sztárok puszikultúrájára gondolunk, édesen összebújó párok, vagy épp hitvesi csókok jutnak eszünkbe, mint például Angelina és Brad első, házasságban elcsattanó nyelvese. Aztán persze ott vannak a nem ennyire szemérmes esetek is, ezeket gyűjtöttük most csokorba.Intim--Egy agresszorral élek együtt: párkapcsolati lelki terror odahazahttp://www.life.hu/intim/20141116-parkapcsolati-terror-dominancia-kerdese-erzelmi-lelki-zsarolas-a-kapcsolatban.htmlMélységesen leértékeled önmagad? Folytonos tagadásban élsz? Belemész olyan dolgokba, melyeket valójában nem kívánsz? Vagy nem is bírsz? Például még több házimunka, vagy tárgyiasított, gépies, ledomináló szex? Elképzelhető, hogy egy lelkileg sérült és egyfolytában támadó emberrel élsz együtt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.