Bieber és Gomez újra együtt

Forrás: Instagram/Justin Bieber -
Selena Gomez Justin Bieber szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bírta sokáig egymás nélkül Selena Gomez és Justin Bieber.

Úgy tűnik, Selena már túl van azon, hogy Justint fűvel-fával összehozza a bulvársajtó. 2012 végén még a mi Palvin Barbinkkal is összeboronálták a tinisztárt, nem sokkal később pedig szakított is Justinnal. Most azonban minden jel arra utal, hogy a fiatalok kibékültek.

Forrás: Instagram/Justin Bieber

A 19 éves Bieber nemrég a közösségi oldalára tett fel egy fotót, amin Selena éppen átöleli őt, alá pedig a következő szöveget írta: ,,Szeretem, ahogy rám nézel". Kell ennél több bizonyíték, hogy a tinik álompárja újra együtt jár?

Lola újra szerelmeshttp://www.life.hu/szeress/20140104-lola-enekesnonek-uj-kedvese-van.htmlAz Alkonyat szívtipróját hódította meg Miley Cyrushttp://www.life.hu/szeress/20131225-miley-cyrus-enekesno-kellan-lutz-szinesszel-kavar-aki-az-alkonyat-filmekben-jatszott.htmlGazdag lányt hódított meg Fekete Dávidhttp://www.life.hu/szeress/20131127-fekete-david-a-megasztar-egykori-dontose-ismet-gazdag-lanyba-szerelmes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.