nős pasi szerelem Megasztár énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét év szinglilét után Tóth Vera egy nős férfi karjaiban keresi a boldogságot. Az énekesnő azt állítja, végre olyan párra talált, akiről mindig is álmodozott. 

Lelki tréningeken, amelyeket Vera előszeretettel látogat, sokszor elképzelte, milyen lesz az "igazi". Most pedig be is toppant az életébe a várva-várt férfi. Sőt, az énekesnőt, aki nemrég cicit villantott az sem zavarja, hogy választottja nős – írja a Bors.

Forrás: FEM3

Az énekesnő már újévkor kiírta közösségi oldalára, hogy hét év után eltalálta Ámor nyila, de eddig titkolta, ki az illető. Vera a lap megkeresésére elmondta: igaz a hír, s hozzátette, ezzel a párkapcsolattal végre megélheti álmait – akkor is, ha tudja, kapcsolata sokakból ellenszenvet válhat ki, hiszen családos emberről van szó. Vera azonban tisztázta: nem ő vert szét egy működő házasságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.