Kerényi Miklós Máté X-Faktor Muri Enikő szerelem szakítás kapcsolat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enikő és Kerényi Miklós Máté két hónap után szakított, az okokról az énekesnő nyilatkozott.

Ahogy a Life.hu is megírta, az X-Faktor énekesnője és Máté egy impozáns partin vállalták fel először szerelmüket. A románc azonban nem tartott sokáig, az alig két hónapig tartó kapcsolat alatt barátsággá alakultak át az érzelmek.

Forrás: RTLKLUB
Détár Enikőt nem zavarja a korkülönbséghttp://www.life.hu/szeress/20140130-detar-eniko-szinesznot-nem-zavarka-hogy-parja-peter-tiz-evvel-fiatalabb-nala.htmlFrancia színésznővel randizik Orlando Bloomhttp://www.life.hu/szeress/20140130-orlando-bloom-szinesz-miranda-kerrel-valo-szakitasa-utan-egy-francia-szinesznovel-nora-arnezederrel.htmlHol vannak a hercegek, akik szeretni tanítottak?http://www.life.hu/szeress/20140123-walt-disney-jegvarazs-aranyhaj-aladdin-hofeherke-csipkerozsika-mesebeli-hercegei.htmlCsak igazi érzelmekre nyílik a csodamelltartóhttp://www.life.hu/szeress/20140128-a-true-love-tester-nevu-szupermelltartot-csak-akkor-tudja-kikapcsolni-a-ferfi-ha-a-no-erez-valamit.htmlFélnek a férfiak Liptai Claudiátólhttp://www.life.hu/szeress/20140126-a-tv2-musorvezetoje-a-joban-rosszban-szereploje-liptai-claudia-maganeleterol-vallott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.