"Bocs, téged nem érdekel, hogy nem érdekelsz?"

Forrás: Thinkstock -
buli szórakozóhelyek párkeresés nők pártalálás szimpátia találkozás ismerkedés nyomulás férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férfivélemény: "Így szednek fel minket a csajok a bárban" című cikkünkben bemutattuk, milyen erőszakosan próbálkoznak manapság a nők, ha pasit akarnak fogni. Akkor azt hihettük, a mi viselkedésünk gáz, de úgy tűnik, a pasik legalább annyira cikisek tudnak lenni, ha el akarnak érni valamit. A konklúzió, hogy az urak már-már bunkón nyomulnak, a nők meg egyre erőszakosabban igyekeznek.

Laurát szingliként csak mérsékelten érintette meg a Valentin-nap intézménye, így amikor a barátai egy aznapi születésnapi buliba invitálták, boldogan mondott igent. Hogy az este miért torkollt mégis üvöltözésbe, azt ő maga mesélte el.

"Egy zenés, táncos, romkocsmaszerűségben boroztunk, és nagyon örültem, hogy találkozhattam egy régi ismerősömmel. Nem volt célom a pasizás, őszintén szólva sosem az, így egy ideig sikerült tudomást sem vennem egy erőszakosan beszélgetni próbáló alakról. Ezért az egyik barátnőmet untatta, de végül engem is megtalált.

Forrás: Thinkstock

Megkérdezte, megyek-e vele táncolni. Biztosítottam róla, hogy nem, mert jobban szeretnék a barátnőmmel társalogni, akivel rengeteg megbeszélnivalóm volt. Visszafordultam Sárihoz, de a pasi újra betolta közénk a nagy fejét. Erősködött, hogy ez egy jó szám, és mindenképpen tartsak vele. Mondtam, hogy nem, köszi. Ekkor elment, és ugrabugrált magában, utána azonban visszajött. Akkor épp a Kiscsillag Örökre című száma csendült fel, így ismételten feltette nekem azt a kérdést, amire korábban már kétszer nemet mondtam. Táncolunk? Amikor ismételten nemleges választ kapott, az arcomba vágta, hogy erre minden normális ember táncol.

"Jó, akkor én nem vagyok normális" - vetettem oda.

De ő ahelyett, hogy a tripla elutasítás után végre visszavonulót fújt volna, veszekedni kezdett. Meglepett az agresszivitása, és annak ellenére, hogy vadidegen emberek miatt ritkán szoktam felemelni a hangom, tudtam, hogy ha tovább feszíti a húrt, le fogom üvölteni a fejét. Számon kérte rajtam, minek jövök ilyen helyre, ha nem akarok táncolni. Mondtam, hogy a barátaimhoz érkeztem, és ha rajtam múlt volna, más helyet választok. Az említett létesítményt természetesen azonnal lefitymálta, majd elhúzta a száját. Amikor ezek után újra megkérdezte, hogy most sem táncolok-e vele, teljesen elveszítettem a türelmemet.

- Bocs, de tényleg egyáltalán nem érdekel, hogy én nem akarok táncolni?
- Nem - érkezett a válasz.
- És megkérdezhetem, hogy miért nem? - akadékoskodtam.
- Azért, mert te nem tudod, hogy mit hagysz ki. És így nem döntheted el, hogy akarod-e, vagy sem.

Megsemmisülve álltam ott, mert erre nem tudtam mit mondani. Persze odavághattam volna, hogy pontosan tudom, mi a jó nekem, illetve hogy számtalan ennél fajsúlyosabb döntést hozok meg nap mint nap, de nem állhattam neki fröcsögni. Nem hagyhattam, hogy egy senki felhúzzon, így végül elmentem fröccsöt venni és máshova ültem vissza. Szerencsére az este folyamán többé nem szólt hozzám, de másnap reggel bejelölt a Facebookon. Gondolom, a közös ismerősök nyomán derítette ki a nevem, de hogy mégis mit akart ezek után még tőlem, sosem derült ki. Csak abban reménykedem, nem gondolta komolyan, hogy majd agresszióval és sértegetéssel fog felcsípni..."

Nehéz dolog az ismerkedés, így különösen idegörlő, ha félreértésbe, veszekedésbe, elutasításba és pofára esésbe torkollik a próbálkozás. Nyilván ez épp úgy, ahogy nekünk is, a férfiaknak is kellemetlen lehet, főleg, ha ez valakivel egy éjszaka folyamán több alkalommal is megesik. Reméljük, az ilyen véletlenektől egyik félnek sem megy el a kedve az ismerkedéstől.

A csajoknak mindig kijut...

Nemrég a Life.hu azt is kiderítette, hogy bizonyos helyek lányokat szórakoztató férfiakat fizetnek. Teszik ezt azért, hogy flörtöljenek a csajokkal, amitől azok jobban érzik majd magukat. Ez persze addig működik, amíg a hölgyek rá nem jönnek, hogy valójában udvarlójuk csak a munkáját végzi, és igazából nem is szeretné megismerni őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.