Most már hivatalos: Mary-Kate Olsent eljegyezték

eljegyzés Mary-Kate Olsen Olivier Sarkozy sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel egy éve röppentek fel először azok a hírek, hogy Nicolas Sarkozy volt francia elnök féltestvére eljegyezte a nála 17 évvel fiatalabb Mary-Kate Olsent.

Lehet, hogy egy éve már volt szó eljegyzésről Olivier Sarkozy és Mary-Kate Olsen között, a lánykérésre viszont csak a közelmúltban került sor. A US Weekly magazin megbízható forrásra hivatkozva exkluzív információként közölte a hírt: az egykori gyereksztárt eljegyezte 44 éves szerelme.

Forrás: AFP/Getty Images/Monica Schipper

A pár 2012-ben mutatkozott először együtt a nyilvánosság előtt, azóta leginkább kosárlabda meccseken fotózták őket együtt New Yorkban, ahol jelenleg élnek. Mary-Kate-nek ez lesz az első, a férfinak a második házassága. Sarkozynek két kamasz gyereke van, a 12 éves Julien és a 10 éves Margot. A lap azt írja, Mary-Kate jobb apává tette Sarkozyt, aki viszont szerelmére volt nagyon jó hatással. Az Olsen família befogadta és nagyon szereti a férfit.

Ashley Olsen ismét szinglihttp://www.life.hu/intim/20140115-ashley-olsen-amerikai-szinesz-es-divattervezo-szakitott-baratjaval-david-schulteval.htmlA gyerekszínészből lett divattervező alig pár hónap után szakított barátjával, David Schultéval.IntimMary-Kate Olsent eljegyezte Olivier Sarkozy?http://www.life.hu/bulvar/20130306-eljegyezte-marykate-olsen-szinesznotervezot-a-nala-16-evvel-idosebb-olivier.htmlA 26 éves színésznő-tervező lassan egy éve alkot egy párt a nála 16 évvel idősebb Olivier Sárkozyvel, és úgy tűnik, egyre komolyabban veszik kapcsolatukat.TV + BulvárNicolas Sarkozy féltestvérével kavar Mary-Kate Olsenhttp://www.life.hu/kult/20120530-nicolas-sarkozy-feltestverevel-kavar-marykate-olsen.htmlA volt francia elnök féltestvére és a korábban színésznőként, ma inkább divattervezőként ismert hölgy között - bennfentesek szerint - dúl a szerelem. A 17 év korkülönbség sem zavarja őket.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.