A Life.hu beépített pasija, Olivér nem először osztja meg velünk gondolatait, tapasztalatait. Legutóbb arról mesélt, milyen erőszakosan próbálkoznak nála a nők, most pedig a megcsalásról és a hűségről értekezik. A lányok sem angyalok: Így vesszük rá a pasikat a hűtlenségre cikkünk után lássuk most a férfiszempontokat!

"A hűtlenségre szerintem általában nem lehet rávenni egy olyan pasit, aki mindent megkap a kapcsolatától, amire vágyik. A legfontosabb, hogy a nő felismerje a pasija igényeit. Ezek, ha a saját példámat tekintem (a barátaim is osztják a véleményem): szex, sör, rántott hús" - vezeti fel elméletét Olivér. 

Szex:

"Szerintem az ideális mennyiség személyfüggő, így nem lehet pontos számot mondani. Ezért inkább az a fontos, hogy kevesebb visszautasítást kapjunk a kapcsolatunktól, mint ahányszor részt vesz a játékban. A legtöbb pasi megérti, ha a partnere fáradt, beteg, vagy beköszöntenek a piros betűs napok, de ha ezek miatt rendszeres a visszautasítás, hamar más irányba kezd el tapogatózni."

Sör:

"Itt azokat az alkalmakat kell érteni, amikor a férfi a hobbijával, a barátaival van. Nincs annál kiábrándítóbb, mint ha állandóan csörög a telefon, ha az ember a barátaival van" - figyelmeztet Olivér.

A tiltott mondatok:
Hol vagy?
Mikor jössz már?
Meddig vagytok még?
Megígérted, hogy megcsinálod! Már megint velük lógsz.

"Pasiként ezek nagyon fontos alkalmak. Ilyenkor beszéljük ki a gondjainkat, sikereinket. Ezeket egyébként a kapcsolatunkkal is szeretjük megosztani. Erősítjük az összetartozást, felelevenítjük a közös emlékeket, és ami a legfontosabb, a kapcsolatunkról is itt ejthetünk szót. Ezt ha minden apróságnál a párunkkal tennénk meg, akkor csak vitatkoznánk" - állítja Olivér.

Rántott hús:

"Ebben az esetben a gondoskodó asszonyi szerepről van szó. Olyan kérdések tartoznak ide, mint:

Férfikérdések:
A héten várt-e már otthon vacsora?
Vajon mi lesz ma a vacsora?
Olyan, amit én is szeretek?
Vagy rághatom vele megint a salátát?
Vajon berakott egy mosást?
Forrás: Thinkstock

Minden pasi szeretné, ha egy házitündér tenne-venne otthon. Persze itt nem arra kell gondolni, hogy mindent ő csináljon, de ne kelljen panaszáradatot hallgatni, mert mondjuk a kezébe vette a porszívót, vagy esetleg egy órát a konyhában töltött. Én főzök, mosok, takarítok, dolgozom, mellette vállalkozom, edzésre járok hetente ötször, és a szex is bármikor jöhet, mégsem panaszkodtam soha.

Ha ezek a dolgok rendben vannak, akkor a férfiember a mennyben érzi magát, és esze ágában sincs kockáztatni az arany életét egy laza kalandért. Ilyen esetben nyomulhat egy csaj amennyire akar, legfeljebb csak hülyét csinál magából. A szerelem alapja a hűség, de hűségesnek lenni valakihez kétoldali dolog. Beletartozik, hogy felismerjük a másik igényeit, és törekedjünk ezek kielégítésére, de ettől még ne érezzük magunkat mártíroknak, hiszen tudtuk, kivel jövünk össze."

Pasiként úgy érzed, nem érted meg a nőket? Megosztanád velünk különleges történeted, hogy mindannyian tanulhassunk belőle? Küldj levelet az info@life.hu címre!