A Life.hu sorozatában bebizonyítjuk, hogy igenis minden egyes napon kell, lehet, érdemes, ajánlott szexelni. Hiszen minden nap számít, és mindig van ok az örömre, boldogságra, szerelemre, gyönyörre, vágyakozásra. Legutóbb a pénteki szex előnyeit gyűjtöttük csokorba, most pedig lássuk, miért éri meg szerdán is összebújni.

Miért is jó szerdán szexelni?

I.
Mert este már a munkanapok felén túl vagy, és ez felszabadíthat, beindíthat.
II.
Mert a hét közepére már annyira eleged lesz mindenből, hogy csak a szex segít.
III.
Mert ha szerdán összebújtok, de utána a héten már több szex nem jön össze, még pénteken sem, akkor simán kibírjátok a hétvégéig.
IV.
Mert már csak kettőt kell aludni péntekig, ami technikailag már hétvége. Egy eget rengető orgazmust követően pedig az idő is gyorsabban telik majd.
V.
A szerda a hét harmadik napja. A páratlan számtól azonban nem kell megijedni, sokkal inkább ajánlott nyitni a párod felé. Ne késlekedj!
VI.
A szerda szláv eredetű, és a közép jelentésű szóra vezethető vissza. Ez a hét közepére utal. Te azonban egy másik isteni középpontot mutathatsz a barátodnak a héten. Méghozzá a testeden!

 

VII.
Ha horoszkópról van szó, az asztrológusok nem ismernek lehetetlent. Minden utal valamire, és minden meghatároz valamit. Így értelemszerűen az, hogy melyik napon születtél, hatással van a szexualitásodra. A szerdai napok szülötteinek például gyakran vannak furcsa igényei és vágyai, továbbá szeretik a változatosságot. Ha magadra ismertél, ne hagyd intimitás nélkül elmúlni a szerdád!
VIII.
Természetesen az sem mindegy, a barátod melyik napon született. Ha szerdán látta meg a napvilágot, fontos számára az erotika és a szexualitás. Ha egy szerdai pasit akarsz elcsábítani, nincs más dolgod, mint először beszélgetni vele, majd pedig lassan éreztetni, hogy készen állsz egy kicsit többre is. Nem fog ellenkezni!
IX.
A Life.hu legutóbbi cikkében szereplő szavazáson a szerdai nap mindösszesen kettő szavazatot kapott. Vagyis látszólag mindenki a kényelmes, hétvégi napokat részesíti előnyben, nektek azonban nem kell beállni a sorba. Légy úttörő és mutasd meg mindenkinek, hogy ezen az elhanyagolt napon is érdemes összegyűrni a lepedőt!
X. A szokásos pasivélemény
A pénteki szex azért jó, amiért a hétfői, a keddi, a szerdai, a csütörtöki, a szombati és a vasárnapi.