Chace Crawford Zac Efron Gossip Girl napi hím
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobpergééés: szerdai Napi Hímünk Chace Crawford lett. Éljen, éljen!

Szépen gyűlnek a pasifavoritok szerkesztőségünkben. Legutóbb a latin Brad Pitt hozott lázba minket (és persze titeket is), korábban pedig egy olasz félistenért voltunk oda. Most itt az újabb gyöngyszem: ő nem más, mint a 28 éves Chace Crawford. Filmes karrierje 2006-ban kezdődött, de a hírnevet és a rajongó lányok hadát a Gossip Girlben való szereplése hozta el. Kicsit Zac Efronra is hasonlít, nem?

Forrás: Life.hu

Így köszöntötte fel Norbit Rékahttp://www.life.hu/intim/20140416-rubint-reka-schobert-norbit-szerelmes-uzenettel-koszontotte-fel-43-szuletesnapjan.htmlRubint Réka és Schobert Norbi minden alkalmat megragad arra, hogy a nagyközönség előtt is kimutassák egymásnak érzelmeiket. Nos, mi lenne jobb apropó erre, mint a családfő születésnapja. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huMindenkit megőrjít a latin Brad Pitthttp://www.life.hu/intim/20140415-latin-brad-pittert-rajonganak-a-nok-o-a-mai-napi-him.htmlA hétfői olasz macsó után ma William Levy kubai származású színész, egykori modell nyerte el a dicsőséges Napi Hím címet. IntimOrigoHa jól választunk, elkerülhetjük a válást?http://www.life.hu/intim/20140413-parvalasztas-tudatosan-amennyiben-a-valas-nem-opcio-kapcsolat-szakitas.htmlDeáki Tímea, a Life.hu párterapeutája különleges levelet kapott olvasónktól. Mira szeretné megérteni a barátnőjét, de nem tudja, hogy a lány jó úton jár-e, jól gondolkodik-e. Ezért kérte szakértőnk segítségét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.