Varga Viktor vette el a Cinthya szüzességét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szüzesség Cinthya Dictator Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő vallomást tett a minap Varga Viktor kedvese, Cinthya Dictator.

A fiatal lány egészen későn vesztette el szüzességét, mert a testi örömöket bűnös dolognak tartotta. Ám két éve párja, Varga Viktor mellett megváltozott a véleménye. Az énekes volt az első férfi Cinthya életében, és reméli, Viktor lesz az utolsó is - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

,,Két éve vesztettem el a szüzességemet, de csak azért, mert már túl akartam lenni rajta. A barátaim szerint nem normális, hogy ennyi idősen még nem voltam férfival. Bevallom, úgy gondoltam a szexre, mint valami gonosz, rossz dologra: a szex miatt sok család szakadt szét, de a prostituáltakat, molesztálókat is ide kapcsoltam. Aztán találkoztam Viktorral, akibe akkor még nem voltam szerelmes, csak találkozgattunk, és valahogy megtörtént a dolog. Másnap bevallotta, hogy élete legrosszabb szexuális élménye volt velem, de én örültem, hogy túl voltam rajta" – árulta el Cinthya. A lány azt is elmesélte, hogy Viktor az együttlétük után elutazott, így Cinthya úgy érezte, nem látja viszont. Ám randizni kezdtek, azóta pedig kisebb-nagyobb összezörrenésekkel, de együtt vannak.

Varga Viktor és Cinthya kapcsolata mélypontra jutott?http://www.life.hu/intim/20140422-varga-viktor-enekes-es-cinthya-dictator-fotos-az-edes-elet-sztarjanak-kapcsolata-valsagba-jutott.htmlAz Édes élet sztárjai mostanában sokat vitatkoznak, Cinthya a Mokka adásában elárulta a feszültség okát. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huExtrém esküvőre készül Varga Viktorhttp://www.life.hu/intim/20140407-varga-viktor-enekes-nyaron-hoesesben-felesegul-veszi-szerelmet-cynthia-dictatort.htmlNyári hóesésben szeretné Cynthiát feleségül venni Varga Viktor. A kérdés már csak az, hogyan fogja kivitelezni elképzelését az extravagáns énekes.IntimItthon hagyja Cinthyát Varga Vikor?http://www.life.hu/intim/20131220-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-varga-viktor-enekes-kulfoldi-karrier-ele-nezhet.htmlEgy angol producer figyelt fel Varga Viktorra, a fiú a szigetországban csinálhatna karriert. Ahhoz azonban itt kell hagynia kedvesét, a beteg Cinthyát.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.