Eltávolította magáról volt férjét Melanie Griffith

Forrás: Northfoto -
Olaszország válás Antonio Banderas eltávolítás Melanie Griffith férj filmfesztivál Eva Longoria tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak az életéből törölte ki Antonio Banderast a szőke színésznő, hanem a rá emlékeztető tetoválásból is.

Melanie Griffith a jelek szerint próbál megszabadulni volt férje emlékétől. Az 56 éves színésznő, akinek ügyvédje múlt héten jelentette be válását Antonio Banderastól, kedd este tette tiszteletét az olasz Taormina Filmfesztiválon. Melanie a képek alapján remekül elszórakozott kolléganőjével, Eva Longoriával, ám nemcsak szelfizésével hívta fel magára a figyelmet.

Forrás: Northfoto

A fotókon - amelyeket ide kattintva nézhetsz meg - látható, amint a színésznő sminkkel takarta le a jobb felkarján lévő szívbe írt nevet, amelyet egykor az „Antonio" felirat díszített.

Melanie Griffith karja a szóban forgó tetoválással Forrás: Northfoto

Melanie Griffith és Antonio Banderas közel 20 éven át voltak házasok. Házasságuk egészen 2012-ig számított példaértékűnek – addig az évig, amikor többen megvádolták Banderast azzal, hogy megcsalta nejét. A sajtó ezután már a levegőben lógó válásuktól volt hangos. Melanie Griffith június 6-án adta be a válópert „kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.