Induljunk ki abból, hogy ha valakivel eljutsz a szexig, akkor ő elfogad téged kívül-belül, ismeri és szereti a testedet, neked pedig nem kell szégyellned magad előtte. Egy tökéletes világban ez így is van, a valóság szintjén azonban az emberek és a testek is változnak, a testképek torzulnak, az önbizalmak csorbulnak. Így néha igenis apró trükkökhöz kell folyamodni.

Ne te légy felül!

A pasik néha szóvá teszik, hogy a nők csak fekszenek, mint egy darab fa, és a szex alatt csakis ők dolgoznak. Az persze eszükbe sem jut, hogy te most épp azért lapulsz a misszionáriusban, mert a hasad vagy a feneked nem pont olyan, mint amilyennek megálmodtad, és amivel magabiztosan lovagolnál rajta, mondjuk neki háttal...

Forrás: Thinkstock

Korábbi cikkünkből kiderül, hogy a fordított lovas pozitúra a férfiak körében az egyik legerotikusabb póz, mivel rendkívül izgató vizuális élményt nyújt. Ha azonban kellemetlenül éreznéd magad benne, akkor nyugodtan mellőzd!

Próbáld hátulról!

Attól, hogy a fordított lovas póz nem ajánlott, nem kell elbúcsúznod a hátsó pozitúráktól. Ha például szereted a szexet állva, de kínosnak érzed, ha fel kell emelned a lábad, és tudod, hogy a pasi nem fog elbírni, javasold neki, hogy hatoljon beléd hátulról. Ekkor szabadon érintheti a melleidet, a nyakadat, de nem kerülnek előtérbe az előnytelenebb részek. Spártai szexpózok haladóknak, amik fájnak, de jók című cikkünkben említést tettünk már erről a pozícióról, és azt is elárultuk, hogyan tudod még inkább fokozni az élményt.

Szexelj vízben!

Szex a szabadban: arcpirító, pikáns helyszínek című írásunkban javasoltuk már a víziszexet. Azt persze tudjuk, hogy veszélyes lehet vízben szeretkezni, ettől függetlenül nem érdemes kihagyni az izgalmas, holdsütötte esti és éjszakai fürdőzéseket. A faltámasztó póz minden olyan vízben történő szeretkezéshez tökéletes lehet, ahol valaminek neki lehet támaszkodni. Ebben a pózban nem számít, hány kiló vagy, a párod simán meg tud majd tartani. Továbbá az sem érdekes, ha nem tökéletes a tested, a víz ugyanis kellően torzít.

Forrás: Thinkstock

Pattanj nyeregbe!

Ha mindentől függetlenül imádsz lovagolni, ebben a pózban éred el leggyorsabban és legkönnyebben az orgazmust, nem kell lemondanod róla csak azért, mert nem tudod, új pasid hogyan fog vélekedni a formáidról. Pattanj nyeregbe, majd amikor jól ülsz, húzd fel a fekvő pasit, és kulcsold a kezeidet a nyaka köré! Ha ő is felül, a hasad takarásba kerül, koncentrációja a melleidre, illetve az arcodra irányul. Hosszú csókokkal, a nyaka és a fülei kényeztetésével, valamint a gyors lovagló mozgásoddal könnyen elterelheted a figyelmét a combodról vagy arról a testrészről, mely még némi alakításra szorul.