párkapcsolat Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor párterapeuta Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya úgy döntött, ideje kapcsolatukat Viktorral rendbe hozni és ehhez külső segítséget szeretne igénybe venni. Viktor először nem örült a felvetésnek.

Ahogy nemrég megírtuk, az extravagáns páros kapcsolata hullámzik és nehéz időszakot élnek át. Cinthya azt reméli, hogy külső segítséggel tovább lendülhetnének a problémákon. Hátha ennek hatására Viktor elgondolkodik azon, hogy neki is változnia kell, és ne csak Cinthyát akarja megváltoztatni.

„Egyességre kellene jutnunk, folyton megragad egy ponton a kapcsolatunk és azt gondolom, egy külső segítség kellene" – mondta Cinthya.

„Harmadik ember mit tudna nekünk mondani. Nézd meg, ez a virág is egyedül oldja meg a problémáit" – próbált kibújni a válasz alól Viktor, aki végül beadta a derekát, és felhatalmazta Cinthya, hogy keressen egy megfelelő embert. Várjuk a folytatást...

Varga Viktor szeptemberben házasodikhttp://www.life.hu/intim/20140428-varga-viktor-enekes-es-cynthia-dictator-fotos-szeptemberben-osszehazasdonak-egy-erdei-tisztason.htmlAz énekes közösségi oldalán tette közé extrém esküvőjének pontos időpontját.Intim--Extrém esküvőre készül Varga Viktorhttp://www.life.hu/intim/20140407-varga-viktor-enekes-nyaron-hoesesben-felesegul-veszi-szerelmet-cynthia-dictatort.htmlNyári hóesésben szeretné Cynthiát feleségül venni Varga Viktor. A kérdés már csak az, hogyan fogja kivitelezni elképzelését az extravagáns énekes.IntimNehéz időszak vár Varga Viktorékrahttp://www.life.hu/intim/20140606-varga-viktor-es-szerelme-cinthya-dictator-az-edes-elet-sztarjai-kulon-utakon-folytatjak.htmlAz énekes kedvese visszamegy az egyetemre, így Viktor szerint nagyon kevés időt tudnak majd együtt tölteni.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.