Koncertjén mutatta meg Beyoncé sosem látott esküvői videóját

Jay-Z esküvő videó Beyoncé Miami koncertturné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 6 éve, hogy Beyoncé és Jay-Z teljes titokban oltár elé álltak. Ennek részleteit osztották meg koncertturnéjuk egyik állomásán – végre.

Beyoncé és Jay-Z épp most nyomják az On The Run címet viselő közös koncertturnéjukat, amelynek miami-i állomásán egy kicsit többet is megmutattak kettőjük kapcsolatából. Pontosabban esküvői videójukból. Amelyből egészen mostanáig egyetlen részletet sem voltak hajlandók közzétenni, még a pletykamagazinok vagyonokat ígérő újságírói számára sem. De most megtört a jég:

Ezt a tündéri fotót posztolta apák napján Beyoncéhttp://www.life.hu/csalad/20140615-beyonce-enekesno-es-jay-z-rapper-kislanya-blue-ivy-apak-napi-fotoja.htmlLehet, hogy válságban a kapcsolatuk, de a kislányuk lelki egyensúlyáért biztosan mindent meg fog tenni a sztárpár.Család--Rihanna miatt rugdosta meg Beyoncé tesója Jay-Z-t?http://www.life.hu/news/20140514-solange-knowles-es-jay-z-veszekedese-feltekenyseg-miatt-rugdosta-meg-beyonce-ferjet.htmlMennek a találgatások Solange Knowles és Jay-Z veszekedéséről: egyesek szerint féltékenység, alkohol és Solange új albuma is ott húzódik a háttérben.News--Beyoncé férje, Jay Z és húga, Solange összeverkedtekhttp://www.life.hu/news/20140512-beyonce-ferje-jay-z-es-huga-solange-knowles-osszeverkedtek.htmlKülönös biztonsági kamerás felvételt tett közzé a TMZ. A videón éppen Beyoncé testvére, Solange ront rá Jay Z-re, azaz a sógorára. A kisfilmen tisztán látható, ahogy Solange üti, veri és ami még megdöbbentőbb, rúgdossa a rappert.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.