Titokban vette el szerelmét Gergely Róbert

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
esküvő házasság Maldív-szigetek nősülés titok Gergely Róbert Érd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes-direktor és kedvese szűk családi körben mondták ki egymásnak a boldogító igent az érdi anyakönyvvezető előtt. Pedig korábban egy pazar helyszínen, a Maldív-szigeteken akartak összeházasodni. 

Az előzmények: Ahogy a Life.hu is megírta, Gergely Robi karácsonykor megkérte kedvese, Némedi-Varga Tímea kezét, majd azt tervezte, hogy nyáron feleségül is veszi a Maldív-szigeteken. Közben kiderült, hogy álomlagzijuk helyszínét elmosta a víz, így az esküvőt decemberre halasztották. Erre most azt írja a hot! magazin, hogy a pár titokban, szűk családi körben már egybekelt.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Az újdonsült ara a lapban arról áradozott, hogy fülig szerelmes a férjébe. „Előfordul, hogy inkognitóban beülök a nézőtérre és figyelem, milyen vágyakozva nézik a női rajongók Robit. Közben boldog vagyok, hogy ennek a férfinak a szíve az enyém" – lelkendezett Timi, aki azt is elmondta, egy éven belül jöhet a baba is. A színésznőnek egyébként előző házasságából már van egy 22 éves fia.

Az, hogy a trópusi helyszín helyett végül miért Érdet választották, nem derül ki a cikkből.

Gáspár Laci harmadszor is megnősülthttp://www.life.hu/intim/20140703-gaspar-laci-a-megasztar-enekese-harmadszor-is-megnosult-es-felesegul-vette-kedveset-nikit.htmlA Megasztár egykori énekese biztos benne, hogy harmadik házassága egy életre szól. Az esküvőt szűk családi körben tartották.Intim--Ki nem állhatta egymást Ryan Gosling és Rachel McAdamshttp://www.life.hu/intim/20140703-rachel-mcadams-es-ryan-gosling-ki-nem-allhattak-egymast-a-szerelmunk-lapjai-forgatasa-alatt.htmlKi gondolta volna? A Szerelmünk lapjai rendezője nemrég a Vh1-nak mesélt a két sztár kapcsolatának kezdetéről, amely leginkább vitával és kiabálással telt.Intim--Szexpózok a focivébé szüneteire és a hosszabbítás utánra (18+)http://www.life.hu/intim/20140701-2014-es-braziliai-focivebe-szexpozok-a-felidore-es-meccsek-utanra.htmlPasivélemény: Mi a dolga a barátnőnek a focivébé ideje alatt című cikkünkben már kifejtették az urak, mit is várnak tőlünk a meccsek idején. A kommentek között elhangzott az is, hogy amelyik nő nem képes szexre csábítani a pasiját akár a döntő félidejében is, nem érdemli meg az orgazmust. Íme tehát a Life.hu tippjei a szünet perceire!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.