Ki gondolta volna? A Szerelmünk lapjai rendezője nemrég a Vh1-nak mesélt a két sztár kapcsolatának kezdetéről, amely leginkább vitával és kiabálással telt.

5 dolog, amit a Szerelmünk lapjai adott nekünk - kattints IDE, és nosztalgiázz velünk!

Ryan Gosling és Rachel McAdams nagyszerű színészek. Ezt bizonyítja a Szerelmünk lapjai rendezőjének, Nick Cassavettes egy nemrég elárult visszaemlékezése is: a forgatás alatt ugyanis nem a szerelemtől forrt a levegő a két színész között – sokkal inkább a gyűlölettől.

Forrás: AFP

„Talán nem is kéne erről beszélnem, de volt egy nap, amikor tényleg nem tudtak kijönni egymással. Nagyon nem. Ryan odajött hozzám, miközben vagy 150 ember állt körülöttünk a forgatáson, és azt mondta, menjek oda. Ezután hatalmas jelenetet csaptak Rachellel. Azt mondta, vigyem ki őt innen és hozzak egy másik színésznőt. Azt mondta, vele ezt nem tudja megcsinálni" – mesélte az 55 éves rendező.

A veszekedés egy hatalmas vitába torkollt Rachel és Ryan között, hol sikoltoztak, hol kiabáltak egymással. Bár az 55 éves filmrendező szerint a film hátralévő része sem volt sima menet, a kedélyek lecsillapodtak.

Talán ez volt az a szenvedély, amely később szerelemmé alakult át: a két színész négy évig volt amolyan se veled-se nélküled kapcsolatban. Mi több, még utána is: korábban azt pletykálták, Ryan Gosling Rachellel melegítette fel a dolgot, miután Eva Mendesszel szakítottak.