Scarlett Johanssonnak 9 hónapos terhesen kötik be a fejét?

Forrás: AFP -
esküvő terhesség eljegyzés Scarlett Johansson Romain Dauriac
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke bombázónak nemsokára megszületik az első gyermeke. Lehetséges, hogy még a kicsi világra jötte előtt megházasodik a színésznő?

Kíváncsi vagy arra, hogy néz ki meztelenül a filmvásznon Scarlett? Akkor kattints IDE!

Azt már március óta lehet tudni, hogy Scarlett Johansson babát vár a francia újságírótól, Romain Dauriactól. A titokzatos férfi már tavaly szeptemberben eljegyezte őt, de a frigy eddig nem történt meg.

Forrás: AFP

Most azonban azt rebesgetik, hogy az esküvő augusztusban lesz, viszont van egy kis bökkenő: a babát is augusztusra várják. Vajon tényleg megkockáztatják a lagzit az utolsó pillanatban, vagy a titokzatos „barátok", akik az információt csepegtették, csak egy kis felhajtásra vágytak? A jegyespárnak még egyik tagja sem erősítette meg a hírt hivatalosan, úgyhogy egyelőre türelmesen várunk. Annyi biztos, hogy Scarlett gyönyörű kismama, talpig fehérben, gömbölyű pocakkal pedig egyenesen földre szállt angyalnak tűnne!

Házasságkötés terhesen? Igen!

Hazai hírességeink közül Mádai Vivien is várandósan áll az anyakönyvvezető elé, Polgár Kriszta szépségkirálynő pedig nyolc hónapos terhesen ment férjhez.
A külföldi sztárok közül Jessica Alba, Jennifer Garner és Nicole Richie is állapotos volt, amikor oltár elé állt.
Izgi! Ada és ÉNB Kristóf együtt?http://www.life.hu/intim/20140723-ada-es-enb-kristof-egyutt-szurkoltak-a-hetfoi-vizilabda-meccsen-azt-mondjak-csak-haverok.htmlAda és az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja egymás mellett izgulták végig a hétfői férfi vízilabda-mérkőzést a horvátok ellen, miközben próbáltak elbújni a kíváncsi tekintetek elől. Állítólag csak haverok. De akkor miért akartak ennyire elrejtőzni?Intim--Még egy borzalmas hír a hétre: Bradley Cooper eljegyezte Suki Waterhouse-t?http://www.life.hu/intim/20140722-bradley-cooper-titokban-eljegyezte-suki-waterhouset-a-daily-mail-szerint.htmlA 39 éves színész a hírek szerint titokban megkérte a nála 17 évvel fiatalabb modell kezét. Korábban azon keseregtünk, hogy a világ egyik legszexisebb pasija, Adam Levine oltár elé vezette kedvesét. Mi jöhet még?!Intim--Lányok, sírjatok! A Maroon 5 énekese, a szexi Adam Levine már nőshttp://www.life.hu/intim/20140721-adam-levine-a-maroon-5-enekese-es-behati-prinsloo-victoras-secret-modell-osszehazasodtak.htmlA Maroon 5 énekese és a Victora's Secret gyönyörű modellje hétvégén mondták ki a boldogító igent Mexikóban. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.