Távkapcsolatban él az X-Faktor új mentora, Szűcs Gábor

Forrás: facebook/Little G Weevil Fans -
X-Faktor távkapcsolat feleség Szűcs Gábor Little G Weevil mentor Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családját Amerikában hagyta Little G. Weevil, azaz Szűcs Gábor. A távkapcsolat miatt felesége egyedül neveli majd kisfiúkat.

Ahogy a Life.hu is megírta, Little G. Weevil váltja majd Geszti Pétert a X-Faktorban. A zenész tíz éve költözött ki Amerikába és szép zenei karriert futott be, számtalan díjjal büszkélkedhet. A mentori felkérés miatt most újra Magyarországon él, felesége és kisgyermeke azonban maradt a tengerentúlon – írja a Story.

Forrás: facebook/Little G Weevil Fans

Little G. Weevilről bővebben a Life.hu cikkében találsz információkat.

„Fülig szerelmes vagyok a feleségembe, sokat köszönhetek neki" – kezdi Gábor, aki kisfiával minden nap beszél Skype-on. „Ashernek már többször is küldtem meglepetéscsomagot, ezzel persze nem tudom feledtetni a távollétemet. Ők is ideutaztak volna, de egy pár hónapos ittléttel nem akartuk összezavarni a gyerekünket, mivel épp most kezdett egy új óvodát" – magyarázta a zenész.

Meredek! Lélegzetelállító helyen járt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140807-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-egy-szikla-tetejen-pozolt-eletveszelyes-magassagban.htmlA Jóban Rosszban színésznője éppen Norvégiában kalandozik a hegyek között, a legutóbbi fotójától a lélegzetünk is elakadt.TV + Bulvár--Elhunyt Bajor Imre - Pályatársai döbbenten reagáltakhttp://www.life.hu/bulvar/20140806-bajor-imre-meghalt-legjobb-baratja-heilig-gabor-kiborult.htmlHeilig Gábor, Bajor Imre legjobb barátja elsőként értesült a tragédiáról. A zenész feleségét, Eszményi Viktoriát hívta szerda reggel Bajor felesége, Ildikó.TV + Bulvár--Gáspár Győző mamája fellázadt - Zsolti sem forgathat továbbhttp://www.life.hu/bulvar/20140806-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-nem-de-testvere-zsolti-maradhatna.htmlA szerkesztőnővel történt balhézása után, csak Gáspár Győzőtől kívánt megválni a TV2, testvérével, a szintén roppant szórakoztató Zsoltival tovább forogna az Édes Élet. Ha... TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.