10 gyönyörű férfi, akit muszáj követned az Instagramon

modell Gisele Bündchen Jarrod Scott Mariano Di Vaio Calvin Klein Coca Cola Karl Lagerfeld testépítés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Téged is elért a Facebook-magány? Teszteld, mennyire vagy egyedül! című cikkünkben értekeztünk már az ismerőseink feleslegesnek tűnő posztjairól, a megosztásmániáról és a lájkfüggőségről. Ha Instagramon is unod a cuki kiskutyákat, a kajaképeket, a naplementéket és a nyaralós szelfiket, itt az ideje, hogy felpörgesd valami szexivel a hírfolyamodat!

Ugyan, mi rossz van abban, ha az ember lánya bekövet a közösségi oldalakon szálkásra gyúrt, napbarnított és őrülten jóképű 25 éves modellfiúkat? Semmi, sőt! Éppen ezért a Life.hu most összegyűjtött párat, hogy amikor legközelebb végigpásztázod a barátaid korábbi tevékenységeit és kiosztasz nekik néhány jótékony lájkot, két tájkép és egy tojásrántotta között beköszönjön egy dögös - vélhetően spornószexuális - hím is. Mint például ő:

Mariano Di Vaio és az ő összes izomcsoportja Forrás: Facebook/Mariano Di Vaio

Mariano Di Vaio

Hogy mit érdemes tudni erről a dögös olaszról? Elég róla annyi, hogy 1989-ben látta meg a napvilágot az olaszországi Assisiben, 18 évesen pedig Angliába ment, hogy modellkarriert építsen. Ez olyannyira jól sikerült, hogy nem sokkal később olyan divatmárkák arca (és teste) lett, mint az Armani, a Roberto Cavalli, vagy éppen a John Galliano. A fiú még mindig csak 24 éves, szingli, Milánóban él, és szerencsénkre különösen aktív az Instagram-, illetve a Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook/Mariano Di Vaio

Guilherme Leao

Sao Paolo vélhetően legszexisebb pasiját korábban itt mutattuk be. A 22 éves fiú hivatalosan nem modell, hiszen biztonsági őrként dolgozik a brazil közlekedési vállalatnál, de előszeretettel pózol az utasokkal, rengeteg félmeztelen szelfit oszt meg magáról, szóval igencsak aktív a Facebookon. Instán nem annyira pörög, de egy kattintást azért megér.

Nézd meg Mr. Metrót, amikor szolgál és véd! Forrás: Facebook/Guilherme Leao

Jarrod Scott

Természetesen róla sem most hallunk először, egy évvel ezelőtt ugyanis éppen a szőre volt az, ami felhívta rá a világ figyelmét. Kiverte a biztosítékot a címlapmodell fanszőrzete cikkünkben írtunk először a szexi srácról, amikor dögös fotósorozat jelent meg róla a francia Vogue Hommes International magazinban. Jarrod, aki leginkább Instagram-oldalán aktívkodik, úgy tűnik, imádja a szőrt a testén, egyik legfeltűnőbb jellegzetessége például a bajsza, amitől ügynöksége kedvéért sem válik meg.

Forrás: Instagram/jarrodscott

Rob Evans

Rob egy 26 éves brit modell, aki olyan márkák ruhadarabjait ölthette magára, mint a Givenchy, vagy éppen Jean Paul Gaultier, de a Moschino kifutóján is feltűnt, amikor bemutatták a 2015-ös férfiruha-kollekciót. A fiatal srác a Twitterén leginkább videókat tesz közzé, Instagram-oldalán azonban ilyen és ehhez hasonló gyöngyszemek lelhetők fel:

Forrás: Instagram/Rob Evans

Edward Wilding

Instagram-oldalának képaláírásaiból arra következtethetünk, hogy ő egy igen vicces fiú, de ami most sokkal fontosabb, hogy nagyon jól néz ki. Twitter-oldalára leginkább kifutós fotókat tölt. A 21 éves adonisz szerepelt már az Essential Homme, a Hercules, a GQ Style Kína, a GQ Style és a Wonderland címlapjain.

Forrás: Edward Wilding

Clark Bockelman

Bockelman a divatimádók számára onnan lehet ismerős, hogy Axente Vanessa oldalán népszerűsítette korábban a Calvin Klein Platinum 2014-es őszi kollekcióit. A fiúcska egyébként 22 esztendős, Indianapolisban született és nőtt fel, szőke haja és kék szeme van. Természetesen nemcsak azért került ide, hogy a felsorolásban ne csak sötét bőrű-szőrű pasik legyenek, hanem mert az ő Instagramja és Facebook-oldala is megér pár gombnyomást és lájkot.

Forrás: Facebook/Clark Bockelman

Nick Bateman

Nicket a modellkedés mellett színészként is jegyzik, bár ilyen arccal, formával, testtel és izmokkal nem csoda, hogy szerepelt már többek közt Calvin Klein és Abercrombie & Fitch kampányokban is. Bateman Facebook-oldalára, és legfőképpen a képeire mindenki hagyjon magának egy jó tíz-tízenöt percet, hogy semmitől sem zavartatva végignézhesse a 27 éves kanadai srác összes fotóját. Nem csupán érdemes, hanem erősen ajánlott is. Figyelem, az Instáján is közel ugyanaz a felhozatal vár.

Forrás: Facebook/Nick Bateman

Baptiste Giabiconi

Ő egy 25 éves francia modellfiú, akit korábban Karl Lagerfeld fedezett fel. Dolgozott már a Coca-Colának és Roberto Cavallinak is, jelenleg pedig természetesen ő a Karl Lagerfeld arca is. Énekesként is próbálkozott, és ugyan biztosak vagyunk benne, hogy a hangjától is elolvadnánk, első körben inkább látni szeretnénk őt. Ha csak az Instagramja vagy a Facebook-oldala erejéig, akkor ott.

Forrás: Facebook/Baptiste Giabiconi

Marlon Teixeira

Ezt a 23 éves, kicsit a Trónok harca Havas Jonjára hajazó brazil srácot a Carolina Herrera parfümreklámjában láthattuk Gisele Bündchen oldalán, de feltűnt már a Tommy Hilfiger, a Karl Lagerfeld és a Coca-Cola kampányaiban is. És hogy miért az egyik legártatlanabb fotót választottuk róla? Azért, hogy mindenki azonnal nyargalhasson az Instagramjára, ott rejtőzik ugyanis az igazi vadság.

Forrás: Facebook/Marlon Teixeira

Landon Falgoust

Landon Insta-oldaláról ezt a popsis képet választottuk, de még több tucat félmeztelen, felébredős, szexin nézős, ajakharapdálós, cigizős és tengerparton feszítős poszt várja az érdeklődőket a 26 éves New Orleans-i srácnál. Na, és a Twitterén is!

Forrás: Facebook/Landon Falgoust
10 Playboy-nyuszi, aki a vetkőzés után sokra vitte (18+)http://www.life.hu/intim/20140810-marilyn-monroe-jenny-mccarthy-kendra-wilkinson-playboynyuszik-akik-sokra-vittek.htmlHogy mi a közös Marilyn Monroe-ban és Kendra Wilkinsonban? Egyértelműen a Playboy. Mindketten a nyuszis magazin oldalain és szárnyai alatt kezdték, később pedig világhírnévre tettek szert. A Life.hu most olyan sztárokat és idehaza kevésbé ismert dívákat gyűjtött össze, akik karrierjének határozottan jót tett a kezdeti nyusziskodás.Intim--Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-thttp://www.life.hu/intim/20140808-george-clooney-volt-baratnoi-amal-alamuddin-stacy-keibler-elisabetta-canalis-es-a-tobbiek.htmlA földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Most minden Amal Alamuddinról szól, de minket az is érdekel, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár.Intim--Nyugi! Neked is lehet egyszerre több kigyúrt, szexi, meztelen inasodhttp://www.life.hu/intim/20140806-szexi-pasi-pincer-felszolgalo-szolga-rendeles-meztelen-munkavegzes-ferfieszkort.htmlFérjhez megy az egyik barátnőd, neked pedig valami szuper ötlettel kell előállnod a leánybúcsúra? Uncsi a rózsaszín limuzin, a tiara, a férfisztriptíz pedig nem illik az arához? Akkor rendelj a vacsora mellé olyan kigyúrt inasokat, akiket mindössze egy kiskötény, két mandzsetta és egy csokornyakkendő takar. Mert napjainkban már ez is lehetséges...IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.