Gazdagok és szépek: topmodellek, akik rocksztárokhoz mentek hozzá

Forrás: AFP -
Kate Moss modell Lily Aldridge topmodell Behati Prinsloo házasság Adam Levine Keith Richards David Bowie szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5+1 dolog, amitől szexi lesz a pasi című cikkünkben összegyűjtöttük már, mitől lesznek még vonzóbbak számunkra a pasik. A borosta és az öltöny mellett szerepelt az összeállításunkban a gitár és a mikrofon is, így nem is kell túlragozni, mitől is olyan csábítóak számunkra a zenészek. Azok a pasik pedig, akik szinte bárkit megkaphatnak, előszeretettel válogatnak a leggyönyörűbb nők közül. Íme, a Life.hu kedvenc topmodell-rocksztár kapcsolatai.

Adam Levine és Behati Prinsloo: 2014

A Maroon 5 überszexi frontembere, Adam tavaly júliusban kérte meg a namíbiai modell, Behati Prinsloo kezét, rá egy évre pedig máris oltár elé álltak Mexikóban. A ceremóniára a pletykák szerint 300 vendéget hívtak meg, így természetesen Prinsloo kolléganői, a Victora's Secret modelljei is szemtanúi lehettek a nagy napnak. (Hogy közülük mennyi volt meg a hírhedten nagy angyalvadász Levine-nek, arról persze nem szóltak a hírek...) Adam tanúja a Maroon 5 billentyűse, Jesse Carmichael volt, az oltárhoz vezető úton pedig Levine egyik gitárosa játszott. A friss házasok később Dél-Afrikába mennek nászútra, ahol egy kisebb partit szerveztek Behati családjának, hiszen sokan nem tudtak elutazni a mexikói lagziba.

Forrás: AFP

Jamie Hince és Kate Moss: 2011

A világ leghíresebb esküvői ruhái című összeállításunk első helyére került Kate szettje, vagyis a ruha, amelyben 37 évesen kimondta a boldogító igent rockzenész párjának. Ha hihetünk a híreknek, a szupermodell és a kedvese egy minden rongyrázástól mentes szertartást bonyolítottak le egy kedves kis templomban, és korlátozott számú meghívott előtt járultak Isten színe elé. Az angol Jamie Hince zenészt egyébként a The Killsből ismerhetjük.

Forrás: AFP

Caleb Followill és Lily Aldridge: 2011

Úgy tudjuk, Caleb, a Kings of Leon frontembere és Lily, a Victoria's Secret modellje a 2007-es Coachella zenei fesztiválon találkoztak először - a 2014-es Coachelláról itt írtunk bővebben. Három évvel később, 2010-ben bejelentették az eljegyzésüket, pár hónapon belül pedig, 2011. május 12-én oltár elé is álltak. Épp egy évre és egy hónapra rá, 2012. június 12-én a topmodell-rockzenész sztárpárnak megszületett első gyermekük, Dixie Pearl is.

Forrás: AFP

David Bowie és Iman Abdulmajid: 1992

Az angol énekes és a szomáliai modell 1992. április 24-én kötötték össze az életüket, azonban egyiküknek sem ez volt az első házassága. Bowie 1970. március 19-én feleségül vette Mary Angela Barnettet, Iman pedig 18 évesen ment hozzá egy szomáliai férfihez, akitől néhány évvel később el is vált. 1977-ben aztán igent mondott Spencer Haywoodnak, az amerikai kosárlabda-játékosnak is. Szerelmükből egy kislány, Zulekha Haywood született 1978-ban. A pár végül 1987 februárjában vált el. Bowie-val Svájcban házasodtak össze, 2000. augusztus 15-én pedig megszületett közös gyermekük, Alexandria Zahra Jones.

Forrás: Northfoto

Keith Richards és Patti Hansen: 1983

Az angol gitáros, zeneszerző és énekes 1963-ban lépett be a Rolling Stonesba, ahol barátjával, Mick Jaggerrel több száz ikonikus számot írtak meg. Richards élettársa sokáig Anita Pallenberg színésznő volt, akitől három gyermeke született. 1983-ban aztán feleségül vette Patti Hansen fotómodellt és színésznőt, aki két lánygyermekkel ajándékozta meg a rocksztárt. Nagyobbik lányuk, Theodora Richards az édesanyjához hasonlóan modellként keresi a kenyerét.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.