Három híres hölgyemény is hadilábon áll jelenleg a szerelemmel: Meg Ryan és Madonna újra szingli, Mariah Carey pedig egyelőre csak féltékenykedik.

Valami van a levegőben. Meg Ryan nemrég került az E! Online címlapjára kapcsolata végével: az 52 éves színésznő 3 év után döntött úgy, külön utakon folytatja a 62 éves rockertől, John Mellencamptől.

Forrás: AFP

A szakítás oka mögött sokan a távolságot és a munkát sejtik. Hasonlóan alakulhatnak a dolgok Mariah Carey-éknél is, akik a hírek szerint már külön is költöztek egymástól. Az énekesnőt ugyanis teljesen kikészíti a gondolat, hogy a nála 11 évvel fiatalabb férje, Nick Cannon megcsalja. „Nem lakik már otthon, szállodákban él. Sokat veszekszenek" – állítja a sztárpár egyik közeli forrása a The New York Postnak.

Forrás: AFP

Hogy van-e oka gyanakodni az estélyiben játszóterező sztárnak, nem tudni, az énekesnő sajtósa ugyanis nem akart reagálni az esetleges találgatásokra.

Forrás: AFP

Madonna azonban nem sokat tétovázott: az 56. születésnapja körül (vagyis a napokban) adta ki útját a nála 30 évvel fiatalabb fiúcskájának, Timor Steffensnek, miközben épp Európában nyaraltak az énekesnő gyerekeivel együtt. 

Ezért szakítunk nyaralás után

Lehet, hogy ha mindezt tudta volna Madonna vagy Meg Ryan, akkor másképp végződött volna a nyaruk? A statisztikák szerint ugyanis minden harmadik válást egy közös nyaralás után kezdeményeznek a felek. Bár a szakításokról már nem tudunk ugyanilyen pontos adatot mondani, feltehetően itt is hasonló számok állhatnak – a Life.hu cikkét a kapcsolat alakulásáról a vakáció után IDE kattintva olvashatod el.