Szakítási hullám tört ki a sztárvilágban

szingli Meg Ryan Mariah Carey szerelem John Mellencamp férj Madonna féltékenység költözés szakítás Nick Cannon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három híres hölgyemény is hadilábon áll jelenleg a szerelemmel: Meg Ryan és Madonna újra szingli, Mariah Carey pedig egyelőre csak féltékenykedik.

Valami van a levegőben. Meg Ryan nemrég került az E! Online címlapjára kapcsolata végével: az 52 éves színésznő 3 év után döntött úgy, külön utakon folytatja a 62 éves rockertől, John Mellencamptől.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hogy van-e oka gyanakodni az estélyiben játszóterező sztárnak, nem tudni, az énekesnő sajtósa ugyanis nem akart reagálni az esetleges találgatásokra.

Forrás: AFP

Madonna azonban nem sokat tétovázott: az 56. születésnapja körül (vagyis a napokban) adta ki útját a nála 30 évvel fiatalabb fiúcskájának, Timor Steffensnek, miközben épp Európában nyaraltak az énekesnő gyerekeivel együtt.

Ezért szakítunk nyaralás után

Lehet, hogy ha mindezt tudta volna Madonna vagy Meg Ryan, akkor másképp végződött volna a nyaruk? A statisztikák szerint ugyanis minden harmadik válást egy közös nyaralás után kezdeményeznek a felek. Bár a szakításokról már nem tudunk ugyanilyen pontos adatot mondani, feltehetően itt is hasonló számok állhatnak – a Life.hu cikkét a kapcsolat alakulásáról a vakáció után IDE kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.