Sosem látott fotóval köszöntötte fel feleségét Will Smith

Forrás: Facebook/Will Smith -
köszöntés fotó Will Smith Jada Pinkett-Smith születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, hol és mikor készült a sztárpár képe, de amit hozzáfűzött - mi elolvadtunk, azt biztos.

Éppen ma (szeptember 19-én) ünnepli 43. születésnapját Jada Pinkett Smith, akit ezzel az alábbi, sosem látott képpel köszöntött férje, Will Smith.

Forrás: Facebook/Will Smith

Will Smith tudja, mi a hosszú házasság titka

Annak ellenére, hogy tavaly még soron következő válásukról cikkeztek a lapok, Will Smith és Jada Pinkett-Smith bebizonyították: igenis lehet boldog házasságban élni Hollywoodban, méghozzá több éven át. Hogy mi a titka a sztárpárnak, arról a színész beszélt korábban - kattints IDE a cikkért.
Egy hollywoodi sikersztori: Will Smithhttp://www.life.hu/galeria/20130920-fotokon-akkor-es-most-will-smith-szinesz-producer-es-grammydijas.htmlA világhírű színész a napokban ünnepli 45. születésnapját.GalériaSosem látott exkluzív fotó a 15 éves Kate Uptonrólhttp://www.life.hu/trend/20140808-kate-upton-sosem-latott-15-eves-kori-modellfotoi.htmlA mosoly maradt, az idomok nőiesedtek. Nézd meg, hogy festett a tinédzser fürdőruhamodell!Trend--Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generációhttp://www.life.hu/csalad/20130821-patrick-schwarzenegger-riley-keough-ireland-baldwin-es-georgia-may-jagger.htmlIsmét felcseperedett egy fantasztikus génállománnyal bíró és híres-neves felmenőkkel büszkélkedő sztárcsemete-generáció, akik gazdagok, szépek, és pontosan tudják, hol és hogyan kaparják ki maguknak azt a bizonyos gesztenyét. Jöjjenek a Schwarzenegger, Jagger és Baldwin leszármazottak.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.