Már érkeznek a sztárvendégek George Clooney lagzijára

esküvő visszaszámlálás sztárvendég George Clooney Velence Matt Damon Cindy Crawford Amal Alamuddin vízitaxi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney és menyasszonya, Amal Alamuddin az utolsó simításokat végzik szombati esküvőjük előtt Velencében. Az első sztárvendégek, köztük Cindy Crawford és Matt Damon már megérkeztek.

Így vallott szerelmet George Clooney Amalnak - kattints IDE a romantikus videóért!

Még mi sem hisszük el, de néhány óra és az örök agglegénynek kikiáltott George Clooney oltár elé vezeti szerelmét, Amal Alamuddint. A szertartás a festői szépségű Velencében lesz szeptember 27-én, szombaton. A nagy nap előtt egy kis vízitaxizás még belefért. A pár lazának és hihetetlenül boldognak tűnik.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

Az első hírességek pedig már megérkeztek a lagúnák városába: köztük a világhírű topmodell, Cindy Crawford és férje, Rande Gerber, aki állítólag a színész tanúja lesz az esküvőn.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

George jó barátja és kollégája, Matt Damon is az elsők között volt, akik megérkeztek Velencébe. Feleségével, Luciana Barrosóval ők sem hagyták ki a vízitaxizást – írja a Daily Mail.

A ceremónia a hírek szerint az Aman Canal Grande Venice hotelben lesz megtartva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.