színlelés Celeb vagyok ments ki innen Bódi Sylvi VV Aurelio paródia orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymást kellett kiparodizálni a hírességeknek a Celeb vagyok, ments ki innen! hétfői adásában. Bódi Sylvi Dudás Mikit kapta feladatul. Ekkor csúszott ki a száján az ominózus mondat az orgazmusról.

Bódi Sylvi nem árult zsákbamacskát a feladat előtt. Már mielőtt belekezdett, elárulta, nincsen megáldva színészi képességekkel, de azért van az a helyzet, amikor igyekszik meggyőző lenni. Az „orgazmust szoktam csak színlelni" - jelentette ki, mi pedig nem biztos, hogy szívesen lennénk az expasijai helyében. Sylvi produkcióját itt nézheted meg, Aurelio - őt szavazták meg a legjobbnak - előadását pedig itt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bódi Sylvi a Celeb vagyok...-kal búcsúzik

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban való szereplése és a Playboy címlapja két olyan durranás, amely méltó lezárása lesz Sylvi karrierjének.

"Ezekkel búcsúzom. Egy évvel ezelőtt döntöttem el, hogy nem szeretnék tovább ebben a közegben élni, és hál’ istennek, valamennyire meg is tehetem, hogy olyan életet éljek, amilyenre vágyom. (...) A 20 éves karrierem megérdemel egy méltó zárást. Anno az ott készült fotóim révén váltam ismertté, és úgy gondoltam, ezzel szép keretbe tudnám rakni a múltat, főleg, mert úgy mutathatom meg magam, amilyen most vagyok" - mesélte Sylvi, akivel Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője beszélgetett. A teljes interjút itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.