Egymást kellett kiparodizálni a hírességeknek a Celeb vagyok, ments ki innen! hétfői adásában. Bódi Sylvi Dudás Mikit kapta feladatul. Ekkor csúszott ki a száján az ominózus mondat az orgazmusról.

Bódi Sylvi nem árult zsákbamacskát a feladat előtt. Már mielőtt belekezdett, elárulta, nincsen megáldva színészi képességekkel, de azért van az a helyzet, amikor igyekszik meggyőző lenni. Az „orgazmust szoktam csak színlelni" - jelentette ki, mi pedig nem biztos, hogy szívesen lennénk az expasijai helyében. Sylvi produkcióját itt nézheted meg, Aurelio - őt szavazták meg a legjobbnak - előadását pedig itt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Bódi Sylvi a Celeb vagyok...-kal búcsúzik
A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban való szereplése és a Playboy címlapja két olyan durranás, amely méltó lezárása lesz Sylvi karrierjének.

"Ezekkel búcsúzom. Egy évvel ezelőtt döntöttem el, hogy nem szeretnék tovább ebben a közegben élni, és hál’ istennek, valamennyire meg is tehetem, hogy olyan életet éljek, amilyenre vágyom. (...) A 20 éves karrierem megérdemel egy méltó zárást. Anno az ott készült fotóim révén váltam ismertté, és úgy gondoltam, ezzel szép keretbe tudnám rakni a múltat, főleg, mert úgy mutathatom meg magam, amilyen most vagyok" - mesélte Sylvi, akivel Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője beszélgetett. A teljes interjút itt olvashatod.