Extravagáns menyasszony lett Pásztor Anna

esküvő menyasszonyi ruha lánykérés Rising Star Aktív Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Annát, az Anna and the Barbies énekesnőjét különleges menyasszonyi ruhában fotózták. Az Aktívnak elárulta, párja már kétszer is megkérte a kezét. De vajon mikor lesz az esküvő?

Menyasszonyi ruhában fotózták az extrém énekesnőt, Pásztor Annát, akitől nem áll távol az extravagány stílus, így nem csoda, hogy a most viselt ruha sem volt hétköznapi. Anna, aki a Rising Star egyik zsűri tagja lesz, az Aktívnak bevallotta, szerelmével már régóta együtt van, közös gyermekük is született, de az esküvő még várat magára.

Pedig kedvese már kétszer is megkérte a kezét. Ő igent is mondott, de a lagzi csak elmaradt...

Extra esküvői ruhák világsztár módra

Bár szeretjük az idei klasszikus esküvői trendeket a sok rózsaszínnel, csipkével és sellő fazonú ruhával, meg kell hagyni, izgalmas tud lenni, ha az ember lánya a nagy napon be mer vállalni valami egészen különlegeset. A világsztárok sem esküsznek mindig a hagyományosra. A Life.hu összegyűjtött néhány világsztárt, akik nem féltek változtatni a szokásoson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.