Jennifer Lawrence frontember People magazin Chris Martin Coldplay Gwyneth Paltrow találkozgatások románc szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szakítottak és továbbra is találkozgatnak – állítja a sztárpár egyik közeli ismerőse.

Néhány napja robbant a hír, miszerint Jennifer Lawrence és Chris Martin románcának befellegzett. A jelek – és az a bizonyos forrás – arra utalnak, hogy ez mégsem egészen így történt. A sztárpár egyik közeli ismerőse a People magazinnak árulta el: a színésznő és a zenész nagyon is együtt vannak.

Forrás: AFP

Gwyneth és Chris idén tavasszal jelentette be a hírt: 10 év házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Állítólag egy éven keresztül próbálták megmenteni kapcsolatukat - sikertelenül. A Coldplay frontembere nem sokáig búslakodott: nyáron már Jennifer Lawrence-nek csapta a szelet azon a bizonyos Coldplay-koncerten.
Dögös csipkecsodában szexizett Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20141023-jennifer-lawrence-oscar-dijas-amerikai-szineszno-az-elle-magazin-women-in-hollywood-galajan.htmlAz Oscar-díjas amerikai színésznő az ELLE magazin Women in Hollywood elnevezésű gáláján jelent meg ebben a csini, menyasszonyi ruhára hajazó ruhakölteményben.Trend--Miért akar Shailene Woodley Jennifer Lawrence-re hasonlítani?http://www.life.hu/trend/20141002-shailene-woodley-rovid-es-szoke-frizurajaval-egyre-jobban-hasonlit-jennifer-lawrence-szinesznore.htmlA Csillagainkban a hiba színésznője Párizsban debütált rövid, szőke frizurájával – hasonlóval, mint amilyen kolléganőjének, Jennifer Lawrence-nek is van.TrendOrigoSzakított exfelesége szélsőséges életmódjával Chris Martinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140704-chris-martin-felhagyott-vegetarianus-eletmodjaval.htmlA zenész a BBC rádióinterjújában mondta el, felhagyott vegetáriánus életmódjával, amit anno exnejével követett.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.