Nem szakítottak és továbbra is találkozgatnak – állítja a sztárpár egyik közeli ismerőse.

Néhány napja robbant a hír, miszerint Jennifer Lawrence és Chris Martin románcának befellegzett. A jelek – és az a bizonyos forrás – arra utalnak, hogy ez mégsem egészen így történt. A sztárpár egyik közeli ismerőse a People magazinnak árulta el: a színésznő és a zenész nagyon is együtt vannak.

Forrás: AFP

 „Chris odáig van Jenniferért és továbbra is találkozgatnak" – fogalmazott a bennfentes. Jennifert ugyanis nem sokkal a szakítás után a Coldplay frontemberének malibui otthonánál kapták lencsevégre, három egymást követő estén is. És hogy mennyire nem volt köze a pletykához az exfeleségnek, Gwyneth Paltrow-nak, azt Jennifer és Chris forrása is megerősítette: „Magasról tesz Gwynethre."

Gwyneth és Chris idén tavasszal jelentette be a hírt: 10 év házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Állítólag egy éven keresztül próbálták megmenteni kapcsolatukat - sikertelenül. A Coldplay frontembere nem sokáig búslakodott: nyáron már Jennifer Lawrence-nek csapta a szelet azon a bizonyos Coldplay-koncerten.