Exfelesége, Jennifer Lopez hasonmását veszi el Marc Anthony

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
modell esküvő házasság eljegyzés feleség hasonlóság Marc Anthony exfeleség Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Jennifer Lopez exe ad még egy esélyt a házasság intézményének és elveszi feleségül 26 éves modell-barátnőjét.

Szomorú hír következik a még reménykedő Marc Anthony-hölgyrajongóknak: minden jel arra mutat, hogy az énekes még ebben a hónapban oltár elé áll Jennifer Lopez fiatalabb kiadásával modell kedvesével, Shannon De Limával.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Jennifer Lopez exférje és gyermekei apja már márciusban feltette a nagy kérdést, a hírt azonban csak nemrég hozták nyilvánosságra. Részleteket egyelőre nem árultak el az esküvőről, pusztán a helyszín biztos: a pár a Dominikai Köztársaságban fog egybekelni egymással.

Ezalatt Jennifer Lopez...

... még mindig keresi az igazit. Az énekesnőnek nem alakult túl szerencsésen a Marc Anthony utáni élete: Casper Smart koreográfus kétszer csalta meg kapcsolatuk alatt (és még hányról nem tudhatunk).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.