Elképesztő: csaknem 90 éve él együtt a világ legidősebb házaspárja

Forrás: Northfoto -
unoka Egyesült Királyság tinédzser legidősebb ember család dédunoka találkozás házassági évforduló házaspár India születésnap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 109 éves Karam Chand és 102 éves felesége, Kartari tinédzserként találkozott egymással, és idén ünnepelték 89. házassági évfordulójukat.

89 év egy emberéletben is soknak számít – nemhogy egy házasságban. Márpedig a világ legidősebb házaspárja pontosan ennyi évvel ezelőtt esküdött egymásnak örök hűséget.

Forrás: Northfoto

A 109 éves Karam Chand éppen azon a napon ünnepelte a születésnapját, mint 102 éves felesége, Kartari, akivel még tinédzserként találkozott először Indiában. A pár 1925 decemberében állt oltár elé és 50 évvel ezelőtt költözött az Egyesült Királyságba. Karamnak és Kartarinak nyolc gyermeke, 27 unokája és „sok" dédunokája született (utóbbiról pontos adatot nem közöltek). Mr. Chand szerint a hosszú élet titka a kevés stressz, a mértékletesség, a jó házasság kulcsa pedig mindössze annyi, hogy „jól kijöttök a másikkal."

Mi a jó házasság titka?

Karam és Kartari szerint egyetértés kell egy működő kapcsolathoz, a 80 éve boldog házasságban élő Maurice és Helen is hasonlóan gondolkodnak a dologról: ők ITT osztották meg korábban, mi a kulcs. Michael Caine színész 42 éve él együtt feleségével, így azért neki is érdemes megfogadni a tanácsát az ügyben, amelyet ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.