Korábbi cikkünkben csokorba szedtük már, kik azok a külföldi világsztárok, akik az idei évben találtak egymásra. Így persze nincs más hátra, mint hogy a magyarokat is felvonultassuk. Vagyis azokat a hazai szerencséseket, akikre 2014-ben talált rá a szerelem. Ámor ugyanis itthon is szorgoskodott.

Demcsák Zsuzsa és Lukács Laci

Sokakat meglepett, hogy Demcsák Zsuzsa a Tankcsapda frontemberével alkot egy párt. A műsorvezető néhány héttel válása után jelentette be új szerelmét, szeptember óta nagyon boldogok - állítólag.

Forrás: TV2/Burger Barna
Kiakadtak a Tankcsapda-rajongók
A bejelentés után a zenekar rajongói oldala szinte felrobbant a negatív kommentektől. Aki árnyaltabban fogalmazott, az is azt mondta, Zsuzsa csak a hírnév miatt mondta, hogy Lacival jár, a durvább megfogalmazások pedig egyenesen azt állították, hogy Lacinak Zsuzsa csak egy egyéjszakás kalandja volt, ami nyilván nem tetszett a csinos műsorvezetőnőnek, ezért elkezdte híresztelni, hogy tulajdonképpen járnak. Hogy mi lett a sztori vége, itt kiderült.

Baronits Gábor és Sydney van den Bosch

A Jóban Rosszban sztárja és Miss Earth Hungary nagyjából fél éve találtak egymásra. Kapcsolatukról azóta is igen szűkszavúan nyilatkoznak, ugyanis Sydney szeretné, ha őt inkább szépségkirálynőként ismerné az ország, és nem Gábor barátnőjeként. Ungár Anikó fia júliusban így próbálta cáfolni a kapcsolatukról szóló értesüléseket: "Szoktunk találkozni, de csupán haverok vagyunk, nincs ennél több közöttünk" - jelentette ki akkor. "Vannak rajongó lányok, kapok szerelmes leveleket, nem zárkózom el egy kapcsolattól, ha jön a szerelem" - fűzte hozzá Gábor nyáron, azóta pedig úgy tűnik, jött is, és maradt is az a bizonyos szerelem.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Végre együtt lehetnek
Baronits Gábor december elején egy rendezvényen még pár nélkül jelent meg, két nappal később viszont már büszkén feszített szépségkirálynő barátnője oldalán. A holland származású Sydney, azaz Miss Earth Hungary ugyanis akkor tért vissza a Fülöp-szigeteki szépségversenyről, ahol egy hónapot töltött.

VV Aurelio és VV Zsófi

A villalakóból műsorvezetővé és dzsungelcelebbé avanzsált Aurelio már a VV6-os beköltözéskor kinézte magának a cuki Zsófit. Sok veszekedés, csipkelődés után májusban találta el őket Ámor nyila, azóta is dúl a szerelem.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu, Facebook/VV Zsófi
Inkognitóban nyaralt a VV álompárja
Augusztusban teljesen kiszakadt a hazai pörgésből VV Aurelio és Zsófika, akik Ibizán pihenték ki a villa és a VV utáni élet összes fáradalmát. A kutya sem ismerte fel őket a buliparadicsomban. Te észrevetted volna őket a képek alapján? Teszteld!

Péterffy Lili és Feng Ya Ou

A tinilányok kedvenc magyar fiúbandája, a ByTheWay egyik énekesét, Ya Ou-t volt versenytársával, Péterffy Lilivel hozta össze a sors. Az ex-x-faktorosok augusztus óta boldogok együtt, a rajongók pedig örülnek a fiatalok szerelmének. Az X-Faktor 2013-as szériájában szereplő két énekes tehát jóval a műsor vége után talált egymásra. A ByTheWay együttes nyáron a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy Ya Ou bizony szerelmes.

Forrás: Facebook/Ya Ou Feng, Facebook/Péterffy Lili
Nánási szemével a világ
Péterffy Liliről a Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál készített korábban szexi képeket, amelyeket ide kattintva tudsz megnézni!

Fluor és Bogi

A 17 éves énekesnőt és Fluor Tomit a Fonogram-díjátadó után videózták le, amint épp egy padon csókolóznak. Fluor később megerősítette, hogy ők láthatók a felvételen, és beismerte, együtt van az énekesnővel, ám ennél többet nem akart megosztani kettejük kapcsolatáról. Kár, pedig ők ketten a 10 év korkülönbség ellenére is olyan cukik, mint két kicsi legó...

Forrás: Facebook/Flour Tomi, Facebook/Bogi
Miért titkolja szerelmét Fluor és Bogi?
Hiába próbálja Fluor Tomi és az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében feltűnt fiatal énekesnő, Bogi titkolni a kapcsolatát, a Life.hu szemfüles fotósa megörökítette őket azokban a pillanatokban is, amikor nem tudták, hogy figyelik őket. Kattints a galériánkért!