Garrett Hedlund Douglas Boot James Rodriguez Theo James Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014 minden szempontból tartalmas év volt. Elég, ha csak az idén felbukkanó szexi pasifelhozatalra gondolunk. Modellek, focisták, színészek, zenészek közül válogattunk, és megtaláltuk az esztendő kedvenceit. Íme ők!

Jamie Dornan

Igaz, hogy már a 2013-as év hajrájában, egészen pontosan október végén megtudtuk, ki is viszi majd vászonra Christian Grey-t, Jamie Dornant azonban csak idén lett alkalmunk érdemben is megismerni, és persze megszeretni. Aki korábban kételkedett a Calvin Klein egykori, übersármos fehérneműmodelljének rátermettségében, A szürke ötven árnyalata magyar nyelvű előzetesében meggyőződhet arról, hogy a film készítői jól döntöttek, amikor őt választották a világ egyik legszexisebb férfikarakterének eljátszására. Sajnos a mozira jövő év februárjáig várnunk kell, de így legalább biztos, hogy Mr. Dornan, vagy inkább Mr. Grey, 2015-ben is az életünk része marad.

Forrás: AFP

Így szexelne veled Christian Grey:

Korábban konkrét példákat hoztunk, hogy ne csak olvasd, de meg is valósíthasd az erotikus könyvekben leírtakat. Valószínűleg a te pasidban is ott lapul egy igazi Christian Grey, vagy éppen Mr. Wallace, csak pár jó ötlet kell neki, ami előhozza belőle a legvadabb ösztöneit. Cikkünket, ami ebben segít, itt érheted el.

James Rodriguez

Az idei focivébé igazi csemege volt, és nemcsak az uraknak, hanem bizony a nőknek is. És nemcsak a sportrajongóknak, hanem a spontán bámészkodóknak is, akik élvezték nézni a gyönyörűbbnél gyönyörűbb férfitesteket a kivetítőkön. (A top 20 legszexisebb pasit anno itt szedtük csokorba.) Különös figyelemmel tekintettünk persze az újoncokra, azok közül is James Rodriguez lett a kedvencünk.

'Hámesz' egy pofátlanul fiatal, mindössze 23 éves kolumbiai fiatalember, aki jött, látott, gólkirály lett, majd hirtelen a Real Madrid mezében találta magát. Mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy sokat hallunk még felőle. És remélhetően zavarba ejtően szexis csípőmozgásáról is.

Forrás: AFP

Ki vagy te, James Rodriguez?

Ismerd meg a szexi kolumbiai hőst című cikkünkben számoltunk be róla először, hogy új világsztár született a brazil focivébén. Akkor gyorsan össze is szedtünk róla öt érdekességet. Kattints a részletekért!

Theo James

A dögös Theo James leginkább azokban hagyhatott mély nyomot, akik látták a hazánkban tavasszal bemutatott, A beavatott című filmet. Négyes (Four) szerepében a hűvösen szexi, megközelíthetetlen, de vágyakozó és vonzó srác karakterével ugyanis igen könnyen belopta magát a szívünkbe. Theo, akinek apai nagyapja görög volt (innen a csábító génkombináció), a színészeten kívül énekel és gitározik is, vagyis a hangja is legalább olyan szép, mint a külseje. Ahhh!

Érdemes megjegyezni Mr. James nevét, ugyanis 2015-ben Jim Sturgess és Amber Heard oldalán szerepel majd a London Fields című filmben. Szintén jövőre kerül a mozikba a Franny, amelyben Dakota Fanninggel és Richard Gere-rel játszik majd együtt. Jó hír, hogy A beavatott sorozat is folytatódik, az alkotók ugyanis úgy döntöttek, megfilmesítik a második és harmadik részt is. Vagyis Theo egészen 2017-ig garantáltan szem előtt marad. Hurrá!

Forrás: AFP

Douglas Booth

Aki tavaly elmulasztotta volna a legújabb Rómeó és Júlia mozit, itt az ideje, hogy pótolja hiányosságait. Ha ugyanis még Leonardo DiCaprio és Claire Danes párosaként él benned Shakespeare klasszikusa, akkor eléggé le vagy maradva. Modern kori Rómeónk ugyanis nem más, mint Douglas Booth, aki kicsit hasonlít Chace Crawfordra, éppen ezért őrülten jóképű. És persze fiatal, mindössze 22 éves. Ilyen arccal pedig nem csoda, hogy többször is a Burberry-nek modellkedett.

És hogy miért szólt a 2014-es év róla is? És miért fog a 2015-ös is? Mert Shem szerepében is feltűnt a Noéban Russel Crowe oldalán, valamint fel fog a The Riot Clubban és a Jupiter felemelkedése című moziban is. Utóbbit nálunk február 5-én mutatják be, és Douglas mellett olyan sztárokat vonultat majd fel, mint a nemrég édesanyává vált Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, vagy éppen az egyébként szintén dögös Eddie Redmayne, akit a Nyomorultak óta imádunk.

Forrás: AFP

Garrett Hedlund

Az amerikai Garrett sokak számára ismerős lehet, hiszen első szerepe a 2004-es Trójában volt, ahol Patrokloszt alakította. Játszott még az Eragonban, valamint az Útonban is, de az igazi nagy sikert a 2010-es Tron: Örökség című film hozta meg számára. Szánjuk, bánjuk, de nekünk csak idén szúrt szemet, méghozzá amikor Angelina Jolie Unbroken-filmbemutatóinak fotógalériáiban kutakodtunk. Angie ugyanis rá osztotta saját rendezésű alkotásának főszerepét. Nos, ez azért jelent valamit.

A Trója idején a fiatal Brad Pittként aposztrofált srác egyébként Kirsten Dunst kedvese, a hírek szerint több mint két éve alkotnak egy párt. Ha hihetünk a pletykáknak, és már miért ne tennénk, kapcsolatuk elején Hedlund egy romantikus, éjszakai kenutúrára vitte Kirstent. A randevú végül meglehetősen balul sült el, ugyanis beborultak a vízbe, de ez nem szegte Dunst kedvét és összejött a sráccal. Ezen persze egyáltalán nem csodálkozunk, és várjuk vissza a Rendíthetetlenben.

Forrás: AFP
Felvetések és tévedések: Ez a 8 legnagyobb tévhit a szerelemmel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/intim/20141225-ime-a-nyolc-legnagyobb-tevedes-a-szerelemmel-kapcsolatban.htmlEgy jó kapcsolatban sok időt töltünk egymással, van közös hobbink és még mindig megdobogtatjuk egymás szívét? Meglehet, de lehet, hogy nem...IntimOrigo2014 első csókjai: magyar sztárok, akik idén találták meg a szerelmethttp://www.life.hu/intim/20141219-2014-magyar-alomparjai-demcsak-zsuzsa-lukacs-laci-baronits-gabor-sidney-van-den-bosch.htmlKorábbi cikkünkben csokorba szedtük már, kik azok a külföldi világsztárok, akik az idei évben találtak egymásra. Így persze nincs más hátra, mint hogy a magyarokat is felvonultassuk. Vagyis azokat a hazai szerencséseket, akikre 2014-ben talált rá a szerelem. Ámor ugyanis itthon is szorgoskodott.IntimOrigo10 dolog, ami ahhoz kell, hogy a flörtből nagy szerelem legyenhttp://www.life.hu/intim/20141223-10-dolog-amitol-a-flortbol-igazi-szerelem-lesz.htmlSzámtalan körülmény befolyásolhatja, hogy egy ismeretségből kapcsolat lesz-e. Először is kell hozzá szerencse, megfelelő időzítés és az akarat, hogy elköteleződj valaki mellett. Nincs semmilyen titkos szer, amely segíthet az elkötelezettség utáni vágy kialakításában. Viszont ha kapcsolatot szeretnél a szokásos randizgatás helyett, íme néhány - egészen pontosan tíz - megfontolandó dolog, ami segíthet.Intim--Fotózkodnál tornádóval a háttérben? Vagy egy lóval? Íme, 2014 legdurvább esküvői képeihttp://www.life.hu/intim/20141223-2014-legjobb-eskuvoi-kepeit-photobombjait-gyujtotte-ossze-a-huffington-post.htmlA Huffington Post összegyűjtötte 2014 leghihetetlenebb és legmókásabb esküvői photobombjait.IntimOrigoMiért vagyunk képtelenek kibújni a női szerepekből?http://www.life.hu/intim/20141219-keptelenek-vagyunk-kibujni-a-noi-szerepekbol-deaki-timea-parterapeuta-tanacsai-segitenek.htmlFérfi és nő is dolgozik, mindketten este érnek haza, igen fáradtan. Szalad a lakás, enni is kéne valamit. Mi történik ilyenkor? A nő nekiáll főzni, majd szó nélkül leszedi az asztalt, elmosogat. A férfi eközben olvasgat, tévét néz, elengedi a nap fáradalmait. Talán kér egy pohár sört is, szigorúan csak akkor, ha arra jár a nője. Aki persze arra jár, hisz ezek a leosztott szerepek. Ismerős a kép?Intim--5 (kínos) dolog, amit minden nő csinál szakítás utánhttp://www.life.hu/intim/20141218-szakitas-utan-ezeket-a-kinos-dolgokat-csinalja-minden-no.htmlSzakítás után sok nő tesz olyat, amit később már ezerszer megbán. Íme, öt tipikus dolog, amibe (majdnem) mindenki belefut, amikor gyászolja kapcsolatát.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.