22 éves lány Bereczki Zoltán új barátnője?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán színész randi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a színész kommentálta a lapértesüléseket, azt nem erősítette meg, hogy Rebecca a kedvese. Csupán egy lány, akivel találkozgat. 

A friss kapcsolatról(?) a Hot magazinnak beszélt a fiatal 22 éves nő barátnője. "Rebecca nagyon boldog! Büszkén mesélte, hogy gyengéd szálak fűzik Zolihoz, sőt, még azokat az SMS-eket is megmutatta nekem, amikelyeket tőle kapott".

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az ügyben a színész is megszólalt, eképpen: "Továbbra sincs barátnőm, nincs komoly kapcsolatom. Élem az agglegények életét, de ezt eddig sem tagadtam, hogy vannak nőügyeim, hogy találkozom lányokkal, így Rebeccával is. Amíg újra szerelmes nem leszek, nem elítélendő dolog fiatal lányokkal kalandokba bocsátkozni" - nyilatkozta.

Lola menyasszony letthttp://www.life.hu/intim/20141222-lola-enekesno-menyasszony-lett.htmlA Facebookon osztotta meg örömét a rajongóival Lola. A fiatal énekesnőt eljegyezte a párja. Legalábbis a fényképről mi másra nem tudunk következtetni. IntimOrigo"Ha elválnánk, egy vasat sem kapnék" - Vajna Tímea vallomásahttp://www.life.hu/intim/20141218-vajna-timea-ha-elvalna-andy-vajnatol-nem-kapna-semmit.htmlGyakran támadják Vajna Tímeát azzal, hogy csak a pénze miatt ment feleségül Andy Vajnához. Most azonban elárulta, egy fillért sem kapna, ha elválnának, ugyanis házassági szerződést kötöttek. Intim--Istenes Bence mellett érett nővé Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20141212-csobot-adel-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-mellett-erett-nove.htmlSzinte a szemünk előtt vált felnőtté az X-Faktor egykori hebrencs, cuki versenyzője. Csobot Adél állítja, Istenes Bence az, aki "megváltoztatta".Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.