Fáradt vagy és morcos? Gőzöltesd a vaginádat! Gwyneth Paltrow is ezt teszi

Forrás: AFP -
hormon intim Gwyneth Paltrow gőzölés tisztítás vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fáradt vagy, stresszes, esetleg egy kicsit morcos? Idegesítenek a testszagok? Végre itt a megoldás mindenre. Gőzöltesd a vaginádat!

Több száz éves módszer kapott újra figyelmet, egyelőre az amerikai nők körében hódít leginkább. A kivitelezés nem más, mint hogy forró levegőt fújnak a vaginába, nagyjából ötven dollárért a vaginagőzölő wellnessközpontokban.

Forrás: Thinkstock

Aki aggódik a nemi szerve egészsége miatt, kövesse Gwyneth Paltrow tanácsát, és próbálja ki a gőzös módszert. A színésznő rendszeresen jár egy Los Angeles-i szalonba, ahol egy minitrónra kell ülnie. Többféle gőzt engednek a puncijába, amelyek állítólag kitisztítják a méhét. A kezelés után energikusabbnak érzi magát, és egyensúlyba kerülnek a női hormonok.

Nem Gwyneth az egyetlen híresség, aki furcsa szépségrituálékon vesz részt. Ő egyébként a vaginagőzölés mellett a drága kakaós méregtelenítésre esküszik, néhány híresség a méhlepényét eszi meg, Katalin hercegnő pedig méhméreggel szépül.

Micsoda? Pornósztár lehet a levágott péniszű férfihttp://www.life.hu/intim/20150128-a-levagott-peniszu-ferfi-fan-lung-pornosztar-lehet.htmlFan Lung péniszét hűtlensége miatt levágta a felesége. Ráadásul nem egyszer, hanem kétszer! Most pornósztár válhat belőle. Micsoda karrierlehetőség!Intim--Nem láttad még elégszer Miley Cyrus melleti? Most újra megnézheted - Hawaii-n monokinizikhttp://www.life.hu/intim/20150126-miley-cyrus-melleket-villant-hawaii-n.htmlMiley Cyrustól nem meglepő, hogy ismét a melleivel került a sajtó középpontjába.Intim--Még jó, hogy kimaradt a tamponos jelenet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/intim/20150122-a-szurke-otven-arnyalatanak-nyilvan-kimarad-a-tamponos-jelenete.htmlJanuár 20-án bombaként robbant a hír, miszerint a legmeredekebb szexjelenet kimarad A szürke ötven árnyalatából. Nők milliói ijedten kattintottak a rémhírre, miközben végigpörgették az agyukban, vajon melyik rész is lehetett annyira brutális, hogy az már Sam Taylor-Johnsonnál is betegye a kaput. Aztán megkapták a választ.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.