Állítólag még mindig dúl a szerelem Jakab-Péter Izabella és a Spoon zenekar Marcija között. Bella hamarosan Budapestre költözik, hogy többet lehessen kedvesével.

Ahogy a Life.hu is megírta, az X-Faktor alatt szeretett egymásba Bella és Marci, a szerelmesek akkor még óvatosan nyilatkoztak kapcsolatukról. Az eltelt hónapok alatt viszonyuk erősebbé vált, és már bátrabban vállalják a kapcsolatukat. 

Forrás: Facebook/Jakab-Péter Izabella hivatalos oldala

„A műsor vége felé kerültünk közelebb egymáshoz, ám akkor még nem vallottuk be, mit érzünk a másik iránt, és igazándiból nem is tudtuk, hogy komoly kapcsolat lesz a kezdeti szimpátiából vagy csupán egy fellángolás" – kezdte az énekes a Blikknek, aki ma már nyíltan felvállalja, hogy romantikus szálak fűzik az énekesnőhöz.

„Kocsival is több mint tizenhárom órára lakott tőlem Bella, így nem igazán tudtunk találkozni. Most azonban, hogy komolyabbra fordult a kapcsolatunk, megbeszéltük, hogy felköltözik a fővárosba. Ugyan nem együtt fogunk élni, hiszen én a zenekarral keresek lakást, de segítem, amiben tudom, hiszen szeretnénk mindketten megállni a saját lábunkon" – tette hozzá Marci.

Love storyk az X-Faktorban
Istenes Bence is a műsor alatt vallotta be , hogy újrakezdte kapcsolatát Csobot Adéllal. Az X-Faktor alatt olyan hírek is felröppentek, hogy Ricsi bácsi szíve Belláért dobog, a vigaszágasok közé jutott Krizsma Gwendolin Sármen pedig a halálból hozta vissza szerelmét.