valóvilág párkapcsolat VV Gigi Reflektor magazin összeköltözés szerelem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori villalakó nagy lépésre szánta el magát: közel egy év együttlét után úgy döntött, összeköltözik párjával, Gyulával.

Ahogy a Life.hu is megírta , Gigi már az első nyaralás alkalmával tesztelte, párja mennyire gondoskodó. Úgy tűnik, a táncoslány végleg kikötött szíve választottja mellett, akit egyelőre nem szeretett volna megmutatni a Reflektor kameráinak, de kapcsolatukról szívesen mesélt.

„Egy hetem van, hogy átpakoljak a kedvesemhez, úgyhogy nagyon bele kell húznom, hogy minden a helyére kerüljön. Jelenleg zsákokból élek, mint egy hajléktalan, de látom a fényt az alagút végén" - mondta Gigi, aki jól megfontolta a döntését, mert biztos akart lenni a kapcsolatában.

Luxus-hancúrszettet tervezett piacra A szürke ötven árnyalata írónője http://www.life.hu/intim/20150208-e-l-james-a-szurke-otven-arnylata-konyv-iroja-luxus-szexkiegeszitoket-tervezett.html A Fájdalom Vörös Szobája - ezt a nevet kapta az a tízdarabos, barna bőrből készült exkluzív szexkellék-kollekció, amelyet A szürke ötven árnyalata írónője tervezett. Intim AFP A házasság világnapjának margójára: így térnek vissza egymáshoz, akik már elváltak http://www.life.hu/intim/20150207-a-hazassag-vilagnapja-februar-masodik-vasarnapja-deaki-timea-parterapeuta-a-valas-utanrol.html Február második vasárnapja a házasság világnapja. Annak ellenére, hogy sokan csak egy legyintéssel és egy már mindennek van világnapja kijelentéssel üdvözlik az effajta mozgóünnepeket, a Life.hu mégis megemlékezik róla. Lássuk hát, miért érdemes egy második esélyt adni ugyanannak a házasságnak! Intim -- Mindenki Hugh Jackman kiskutyája szeretne lenni http://www.life.hu/intim/20150207-hugh-jackman-szinesz-a-legedesebb-onjelolt-allatbarat-new-yorkban.html Aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet, tartja a mondás, és most már biztos, hogy ez Hugh Jackman-re is igaz. Az ebeket mi is imádjuk, a szexi színészt pedig mostmár még jobban. Intim Northfoto Naptárbiznisz: Pucéran pózolnak a közlekedési vállalat dolgozói http://www.life.hu/intim/20150207-puceran-pozolnak-trentbarton-brit-buszos-kozlekedesi-vallalat-dolgozoi.html Ami idehaza elképzelhetetlen, az Nagy-Britanniában már réges-régen megvalósult. Ez igaz például arra is, hogy a Trentbarton brit buszos cég munkatsai pucér naptárfotózáson vettek részt. Intim -- Szexisen kivágott, hófehér ruhában megy a Story-gálára Barátok közt szingli sztárja http://www.life.hu/intim/20150207-nagy-alexandra-a-baratok-kozt-sztarja-szexisen-kivagott-hofeher-ruhaban-megy-a-baratok-kozt-sztarja.html Facebook oldalának tanúsága szerint Szerbiában készül a ma esti Story-gálára a Barátok Közt szexi színésznője. Intim Origo Hogy micsoda? Mila Kunis férje kérésére regisztrált a szexrandis applikációra http://www.life.hu/intim/20150206-mila-kunis-ashton-kutcher-keresere-toltotte-le-telefonjara-a-tinder-szextarskereso-applikaciot.html Ki gondolta volna? A színésznő is ott van a Tinder szextárskereső és a melegeknek szánt Gindr applikáció felhasználói között. Ráadásul éppen Ashton Kutcher kérésére. Intim AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.