fehérnemű bugyi hüvely maszturbálás zuhany gyanta táplálkozás szeretet golyó alsónemű egészség felnőtt vagina edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömöt szerez neked, tisztán tartja magát és a szüléskor is rengeteg mindenben segít. A vaginád megérdemli, hogy jól bánj vele: íme, néhány ötlet, hogyan tedd boldoggá őt!

1. Szerezz be neki egy szexi fehérneműt!
Nem csak a pasid érdemli meg a látványt, a vaginád is boldogabb lesz tőle!

2. Vásárolj szuperkényelmes alsóneműket!
Az első pontban megadott csipkecsodákat ugyanúgy tudja élvezni a vaginád, akárcsak a nagymama bugyijára hajazó alsókat. Hálás lesz értük, meglátod.

3. Avagy egyáltalán ne vegyél fel bugyit
Van valami felszabadító érzés abban, ha nincs rajtad fehérnemű, bár sajnos veszélyei is vannak. A farmeros napokon azért ne próbáld ki, arra kérünk.

Forrás: Thinkstock

4. Egyél a vaginád kedve szerint
A több gyümölcs, zöldség, a teljes kiőrlésű gabonák és a görög joghurt mind segítenek neked és a vaginádnak abban, hogy megőrizzétek egészségeteket.

5. Nézegesd a tükörben a vaginádat is!
Hamarabb észreveszel bármilyen elváltozást, ha rendszeresen figyeled.

6. Próbálj ki egy új játékot!
Azt mondják, hogy addig nem is éltél igazán, amíg nem próbáltad a vibrátort. Nem magadnak lesz, hanem a vaginádnak!

Amit még nem tudtál a vibrátorról

Mire figyelj, ha vibrátorvásárlásra adod a fejed? Milyet válassz? A Life.hu ITT segít megválaszolni mindent kérdésed, amely a vibrátorral kapcsolatban felmerülhet benned.

7. Ne hagyd ki az edzés utáni zuhanyt!
A lehető legeslegjobb dolog, ami történhet a vagináddal, ha ügyelsz az egészségére: egy kiadós, izzasztó edzés utáni zuhany segít megelőzni a fertőzések kialakulását.

8. Kényeztesd a vaginád gésagolyókkal!
Erősítik a hüvely izmait, így fitten tarthatod és még az orgazmusod is intenzívebb lehet. A gésagolyókról bővebben ITT olvashatsz.

9. Fazongyanta, csak neki
Iszonyúan fáj, de megéri. Az intim testrészek szőrtelenítési ötleteiért kattints ide!

10. És végül, de nem utolsósorban: maszturbálj!
Az örömszerzés ezen módja nem hiányozhat erről a listáról. Hogy miért jó ez neked és a vaginádnak? Kattints ide!

Nagy tavaszi szexhoroszkóp - a változatosság gyönyört hozhttp://www.life.hu/horoszkop/20150226-a-life-hu-tavaszi-szexhoroszkopja-2015.htmlAhogy az élet egyetlen területén, úgy a szexben sincs tartós, hosszú ideig tartó állapot. Baj is lenne, ha így lenne, hiszen sokkal izgalmasabb, ha az erotika változásokkal teli. Főleg ha az fejlődéssel jár, ha minél többet tapasztalsz, és a tapasztalatok mentén igazán éretté válsz a női szerepedre.HoroszkópOrigoVaginasorsok a nagyvilágban - mitől függ, hogy trendi műtét vagy csiklócsonkítás vár rád?http://www.life.hu/drlife/20150302-a-vagina-sorsa-attol-fugg-hol-szulettel.htmlA vaginád sorsa tényleg attól függ, hogy hol születtél? Míg a Föld bizonyos pontjain soha nem látott méreteket öltöttek a vaginaszépítést szolgáló műtétek sora, más földrajzi helyeken és kultúrában a vaginára fájdalom és brutális csonkítás vár. Dr. LifeThinkstockSzexszerda és intimpéntek: van, aki csak kétnaponta élvez elhttp://www.life.hu/intim/20150303-a-lany-aki-nem-tud-elelvezni-ket-egymast-koveto-napon-gyori-szilvia-segit.htmlGyőri Szilvia, a Life.hu szexuálpszichológusa korábban már felhívta a figyelmünket arra, hogy körülbelül 30 éves korunkra érünk el a nemiségünk csúcsára. Ezzel magyarázható, hogy fiatalabb korban sok nő képtelen a sorozatos orgazmusra, amikor azonban beköszön a multiorgazmus, nem értjük, mi is történik a testünkkel. Most Edina fordult szakértőhöz a sorozatos orgazmus problémakörével.IntimThinkstockTe jó ég! Élő adásban kapott vagina-feszesítést a 74 éves Abigailhttp://www.life.hu/intim/20150122-elo-adasban-kapott-vaginafeszesitest-a-74-eves-nyugdijas-holgy-egy-brit-tevemusorban.htmlA nyugdíjas hölgy bevállalta: a brit ITV csatorna reggeli műsorában tesztelte az otthon is alkalmazható vaginafeszesítő módszert.IntimOrigoForradalmi újítás szexcseteléshez - Itt a szex-szelfibot!http://www.life.hu/intim/20150304-szex-szelfibottal-a-vaginat-belulrol-lehet-kamerazni.htmlHa eddig nem lett volna elég a sima szelfibot, most itt a legvadabb újítás, amit csak el tudunk képzelni: a szex-szelfibot. Hát ez csodás.Intim--Vaginatortával ünnepelt Christina Aguilerahttp://www.life.hu/csalad/20140716-christina-aguilera-babavaro-bulijan-vaginatortaval-unnepelt.htmlNem mindennapi édességgel kedveskedtek az énekesnő babaváró buliján.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.