Ennyi alkohol kell egy szuperrandihoz

Forrás: Thinkstock -
alkohol bor randi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok, akik igazán szeretnék lenyűgözni randipartnerüket, általában egy pohárka italnál nem fogyasztanak többet – derült ki egy kutatásból. De mennyi is az annyi ital tekintetében, ha egy szuper randit szeretnénk?

Egy randira való készülődés sok izgalommal jár. Mit vegyünk fel, hány randi után illik szexelni, és mire kell figyelni. Egy gonddal kevesebb! Kiderült, mennyit érdemes inni az első találkozón.

Egy kísérlet eredményeként egy pohár bor után sokkal vonzóbbnak, két pohár után azonban már kevésbé tetszetősnek tűnik a randipartner, mint teljesen józanul.

A Bristoli Egyetem 40 diákja önkénteskedett a tesztben, hogy kiderüljön, hogyan változik a viselkedés egy kis alkohol hatására. Háromszor fotózták le az önkéntesek arcát a kutatók: józanul, egy pohár bor után és két pohár alkohol után.

Néhány hasznos tipp, ha randira készülsz

Randi előtt mindenki izgul, ez természetes. Ha követed a Life.hu tippjeit, biztosan nem lesz percekig kínos csend!

Egy másik, heteroszexuális egyetemistákból álló csoport pedig osztályozta, mikor a legvonzóbbak a lefotózott alanyok. Az egy pohár bor utáni arcképet találták a legtöbben a legvonzóbbnak, viszont a két pohár utáni kép helyett inkább a józan arcot választották.

Forrás: Thinkstock

Valószínűleg a kitágult pupillák, kipirult arc és ellazult izmok miatt tűnik az egy pohár bort elfogyasztó személy szexibbnek.

Így ne viselkedj ittasan!

Pár pohárral többet inni a kelleténél semmire nem mentség, de vicces szituációk alakulhatnak ki. Olvasd el erről cikkünket!

Így, hogy a randizó páros mindkét fele vonzónak találja a másikat, javasolt egy-egy pohár bort elfogyasztani, de ne többet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.