Látványosan turbékolt Angelina Jolie és Brad Pitt

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt focimeccs Shiloh Jolie-Pitt simogatás csókolózás Zahara Angelina Jolie ölelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis ölelés, egy kis simogatás, majd egy csók – az A-listás sztárpár úgy szeretgette egymást lányaik futballmérkőzésén, akár két frissen összejött kamasz.

Immár tíz éve lobbant fel az a bizonyos szikra Angelina Jolie és Brad Pitt között a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, a láng azonban a jelek szerint a mai napig lobog. Hollywood első számú álompárja a 10 éves Zahara és a 8 éves Shiloh focimeccsén szurkoltak csemetéiknek Los Angelesben, ahol látványosabban nem is imádhatták volna egymást – a képekért kattints ide.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Angelina Jolie és Brad Pitt kilenc együtt töltött év és 6 gyerek után tavaly mondta ki egymásnak azt a bizonyos boldogító igent: a legnagyobb titokban tartott esküvő képeiért kattints ide! A hírek szerint a sztárpár újabb gyerekkel bővítené egyébként is népes családját – erről bővebben ITT olvashatsz.

Már az esküvőjük előtt összeházasodott a sztárpár

Angelina Jolie és Brad Pitt már feleségként és férjként álltak oltár elé azon a bizonyos világraszóló franciaországi esküvőjükön - további részleteket ITT találsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.