Pénisszel a nyakában vezetett műsort egy bemondónő

Forrás: Facebook/Uniladmag -
pénisz ruha Ausztrália bemondó műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál műsor nézői szúrták ki a tévébemondó nyakába került hatalmas péniszt. 

Valószínűleg Natasha Bellingnek eszébe sem jutott, hogy felsőjének nyakkivágása egy nemi szervre emlékeztet, de a nézők persze észrevették.

Forrás: Facebook/Uniladmag

Ezután biztosan többször is meggondolja ruhaválasztását a műsorvezető.

Pénisz alakú dolgok a világban

Rengetek pénisz alakú dologba futottunk bele mostanában. Láttad már a pénisz alakú csodákat? Vagy a 30 kilométeres rajzolt péniszt? Esetleg Tom Cruise gyerekének pénisz gumicukrát vagy a kukifelhőt?
Nahát, csak nem pucérkodik már megint Kim Kardashian?!http://www.life.hu/intim/20150316-kim-kardashian-meztelenkedessel-promozza-a-keeping-up-with-the-kardashians-sorozatot.htmlKim Kardashian már megint nem tudja magán tartani a textilt. Ezúttal a Kardashian család sorozatát népszerűsíti fedetlen kebleivel. Intim--Hűha! Mi volt Diana hercegnő és Eric Clapton között?http://www.life.hu/intim/20150316-egy-uj-konyv-szerzoje-szerint-volt-valami-eric-clapton-es-diana-hercegno-kozott.htmlA legújabb pletykák szerint nem volt egymás számára közömbös Diana hercegnő és Eric Clapton. Intim--Íme, a leghíresebb női kegyes hazugságok szótárahttp://www.life.hu/intim/20150312-ezeket-a-kegyes-hazugsagokat-mondjak-a-nok-a-ferfiaknak.htmlVannak helyzetek, hogy nem lehet elkerülni egy-egy kis kamut. Hívjuk ezeket kegyes hazugságnak. Vagy szépítésnek. Vagy inkább mentőövnek. Íme, a leggyakoribb kötelező hazugságok, amiket szinte minden nő elsüt egyszer az életében. IntimThinkstockDagad a botrány a ducitrendek körül: Meddig menő még a kövérség?http://www.life.hu/intim/20150316-koverseg-tulsuly-ducitrendek-dagad-a-botrany-a-testsulykerdesben.htmlNem telik el hónap anélkül, hogy fel ne ütné a fejét egy újabb trend, ami a természetes szépséget, önmagunk elfogadását és a photoshop-trükkök elítélését hirdeti. Olyan irányzatok ezek, melyek a valóságot éltetik, és azt sugallják, mindenki érezze jól magát a bőrében úgy, ahogy van. Ez mind szép és jó, egészen addig, amíg nem kezdünk ezen irányzatok mögé bújni, és még jobban ellustulni.IntimThinkstockÚjra exbarátnőjének csapja a szelet Harry herceg?http://www.life.hu/intim/20150318-harry-herceg-es-chelsy-davy-ujra-osszejottek-egy-kozos-baratjuk-szerint.htmlÖt év telt el szakításuk óta, ám a brit királyi család sarja a jelek szerint még mindig nem tette túl magát egykori barátnőjén. Mi több, a hírek szerint már most több van köztük, mint puszta barátság.Intim--Látványosan turbékolt Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/intim/20150317-angelina-jolie-es-brad-pitt-gyerekei-focimeccsen-imadtak-egymast-latvanyosan.htmlEgy kis ölelés, egy kis simogatás, majd egy csók – az A-listás sztárpár úgy szeretgette egymást lányaik futballmérkőzésén, akár két frissen összejött kamasz.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.