Justin Bieber és Harry Styles néha kicsit túlságosan is szem előtt vannak, és elvonják a figyelmet a visszafogottabb, de vélhetően tehetségesebb fiatalokról. Ezért összegyűjtöttünk pár srácot, szigorúan 1990 után születetteket, akiknek lehet, hogy még a borostájuk sem serkent ki, egyszer azonban jópasivá cseperednek. Érdemes lesz figyelni rájuk!

Austin Butler (1991)

Austin Robert Butler amerikai színész és énekes. Láthattuk, vagy legalábbis a lányaink és az unokahúgaink láthatták Peyton Leverette szerepében a Sharpay csillogó kalandjaiban, valamint szerepelt a Szex És New York feldogozásában, a Carrie naplójában is. (Amiből persze pár részt mi is megnéztünk, és megállapítottuk, hogy nézhetetlen. Kritikánkat itt érheted el.)

Forrás: Wonderland Magazine

Napjainkban pedig a A zöld íjász című sorozatban játszik, ő alakítja Chase-t. Úgy hírlik, a 24 esztendős fiúcska gitározik, zongorázik, biciklizik, fut és nem mellesleg Vanessa Hudgensszel jár.

Forrás: Instagram/vanessahudgens

Dylan O'Brien (1991)

Dylan O'Brien amerikai színész 2011-ben kóstolt bele a színészetbe. Legismertebb szerepe a Teen Wolf - Farkasbőrben sorozat Stiles Stilinskije, de szerepelt az Útvesztő című filmben, melynek jelenleg is forgatja a második részét. Annyit tudunk róla, hogy Butlerhez hasonlóan dobol, gitározik, zongorázik, rajong Emma Stone-ért, és hogy dohányzik.

Forrás: Teen Vogue

Douglas Booth (1992)

Douglas Booth brit színész és modell. Olyan világhírű filmekben és sorozatokban szerepelt már, mint A Jupiter felemelkedése, a Noé, The Riot Club, A katedrális és a LOL. Aki tavaly elmulasztotta volna a legújabb Rómeó és Júlia mozit, itt az ideje, hogy pótolja hiányosságát. Ha ugyanis még Leonardo DiCaprio és Claire Danes párosaként él benned Shakespeare klasszikusa, akkor eléggé le vagy maradva. Modern kori Rómeónk ugyanis nem más, mint Douglas Booth, aki kicsit hasonlít Chace Crawfordra, éppen ezért őrülten jóképű.

Forrás: AFP
Modellkedik is, ami nem is meglepő:
Douglas többször dolgozott már együtt az angol luxusmárkával, a Burberryvel, ahol Emma Watson és Lily Donaldson oldalán láthattuk. Emellett több híres magazin címlapján szerepelt. Reméljük, sokszor látjuk még, mert tényleg szexi.

Thomas Brodie-Sangster (1990)

Thomas Brodie-Sangster angol színész. Ismerős valahonnan? Ez nem véletlen. Legtöbben ugyanis az Igazából szerelem című filmből emlékeznek rá. De játszott még a Nanny McPhee - A varázsdada és Az utolsó légió című alkotásokban is, de szerepelt még a Trónok harcában és Az útvesztőben is.

Forrás: Interview Magazine

Ansel Elgort (1994)

Az amerikai srác 2012-ben kapta első színpadi szerepét, amely után rögtön jött az első filmes szerep, méghozzá a Carrie című filmben (vagyis Stephen King híres regényének újrafeldolgozásában, ahol Tommy Ross szerepét kapta). Láthattuk még A beavatott feldolgozásában, ahol Caleb Priort alakította, és érte sírtunk a Csillagainkban a hiba című filmben is, ahol Augustus Watersként ismerhettük meg.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

2015-ben ismét Caleb Prior szerepében láthatjuk A lázadóban. 2016-ban a November Criminalsban játszik majd, utána pedig A hűséges 1-2. részében simét Caleb szerepét ölti majd magára.