Miről maradtunk le? A Coldplay frontembere és a szőke színésznő a lehető legnagyobb egyetértésben strandolt gyermekeikkel a mesés malibui tengerparton.

Az egész világ máris Chris Martin és Kate Hudson hétvégéjéről beszél. Nem véletlenül: a Coldplay zenésze és a vígjáték-színésznő egy teljes napot töltött együtt a hétvégén a meseszép malibui tengerparton, ahová gyermekeiket is magukkal vitték.

Forrás: Northfoto

Teljes volt a családi idill: míg Gwyneth Paltrow exférje a hullámokat szelte szörfdeszkájával, addig a szintén frissen szinglivé vált Kate Hudson a hasát süttette a parton, a színésznő csemetéi, Ryder és Bing pedig a zenész gyerekeivel, Apple-lel és Mosesszel játszottak, később pedig a két család együtt is vacsorázott.

Míg egyesek máris összeboronálták a két hírességek – sőt, korábbi híresztelések szerint éppen Kate miatt lett vége Gwyneth és Chris házasságának –, addig mások nincsenek egészen meggyőződve arról, hogy ez a tengerparton töltött nap valóban az volt, aminek látszott.

És egyébként is, hol van a Coldplay frontemberének állítólagos barátnője, Jennifer Lawrence? No, és mit szól mindehhez a volt feleség, Gwyneth Paltrow, aki nem mellesleg igen jó barátnője Kate Hudsonnak?