A szexi Harry Potter-sztárt félmeztelenül fotózták

Forrás: Instagram/ Matthew Lewis -
szívtipró fotó szexi színész félmeztelen sármos Harry Potter Matthew Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matthew Lewis, aki gyönyörű, sármos férfi lett, már el is feledtette velünk hogy Neville Longbottomként hogy nézett ki. Nem véletlen, hogy a magazinok is felfigyelnek rá, ezúttal a híres Attitude fotózta.

Négy évvel ezelőtt figyelt fel a közönség arra, hogy a csúnyácska Neville Longbottom a Harry Potter filmek messze legszexisebb pasija lett. Matthew ezt azonban még mindig tudja fokozni: a szívtipró skálán egyre előrébb lépdel. Szerencsére a magazinok is kezdik felkapni, a napokban az Attitude fotózta. A színész az Instagram oldalán is megosztott egy képet az eseményről. Matthew magas, szakállas, sármos, emellett izmos teste van és a tekintetéből látszik, hogy egy igazi cuki pasi. Csak egy dolgot nem értünk: miért fázik ez a gyönyörű férfi?

Gyere hozzánk Matthew Lewis, megmelegítünk téged!

Forrás: Instagram/ Matthew Lewis

Kate Upton nem gondolta, hogy botrányos videója kikerülhet az internetrehttp://www.life.hu/intim/20150409-kate-uptonrol-terry-richardson-keszitett-provokativ-videot.htmlA botrányhős fotós, Terry Richardson 2012-ben készített egy videót Kate Uptonról, amelyen a modell falatnyi bikiniben táncol igencsak lelkesen.Intim--Micsoda férfi! Brad Pitt mostanáig ápolta Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/intim/20150409-brad-pitt-angelina-jolie-apolasa-utan-visszatert-uj-filmje-forgatasahoz.htmlBrad Pitt tényleg mindenben támogatja Angelina Jolie-t. Akkor is mellette állt, amikor a színésznő nemrégiben a petefészkét is eltávolíttatta, sőt, az egész gyógyulási folyamatot együtt csinálták végig.Intim--Sokkoló fotó! Meztelenül, szőke parókában pózol a híres fotóshttp://www.life.hu/trend/20150410-terry-richardson-fotos-meztelenul-szoke-parokaban-pozolt.htmlTerry Richardson bizony nem egy hétköznapi ember. Ritkán csinál olyat, amit normálisnak tarthatnánk – és erre ezúttal sem cáfolt rá.Trend--Kim Kardashian lánya a cipők megszállottjahttp://www.life.hu/trend/20150409-kim-kardashian-es-kanye-west-lanya-north-west-a-cipok-megszallotja.htmlA celebnő szerint kislányának minden reggel az az első gondolata, hogy melyik cipőjét vegye fel aznap.Trend--Eva Longoria és Serena Williams neon bikiniben napozotthttp://www.life.hu/trend/20150408-eva-longoria-es-serena-williams-neon-bikiniben-napozott-miamiban.htmlA két sztár együtt töltötte a húsvét hétvégét Miamiban, ami leginkább abból állt, hogy a medenceparton napoztak neon színű bikiniben.TrendAFP86 éves Instagram-sztár lett az ismert divatmárka arcahttp://www.life.hu/trend/20150407-baddie-winkle-a-nyolcvanhat-eves-instagram-sztar-lett-a-dimepiece-marka-uj-arca.htmlA 86 éves Baddie Winkle idős kora ellenére az egyik legvagányabb "csaj", akit eddig láttunk. Ezúttal egy divatmárka arcaként készültek róla extravagáns fotók.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.